Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino imas selam od Boske iz Mostara. Kaze mozes mu i Merhaba reci slobodno.. I samo nek se SDA makne.. HDZ, SNSD, Adolf Hitler, Musolini, Staljin i Mao Ce-tung nisu niakakav problem. Samo nek se SDA makne.. G**naru jedan!!
Uzalud vi dežurni SDA-ovci prodajete svoje floskule i nebuloze u komentarima. Gubite Elektroprivredu, BH telecom, KCUS i mnoge druge javne firme i institucije, zato paničarite jer vas Dino misli sve pomesti nemilosrdno.
Sta ce bolan Dino pomesti, pogledaj rezultat njegove stranke a pogledaj SDA, cak i ako formiraju vlast, duze od 6 mjeseci nece opstati....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bem ti državu u kojoj se Dino Konaković nešto pita!!!
izgleda da mu niko nije javio da je već sve dogovoreno i da jedino može biti u vlasti u kantonu Sarajevo
Dobro veče Gos. PREMIJERU
Hajde zavrsite pricu do Nove godine i pocnite raditi....zagrnite rukave i na posao....sretno..
Nema od tog nista
Samo ga vlast interesuje
A šta druge zanima?
prvo nauciti sta je proces...
Da se razumijemo Dino je demagog i elokventan te mu nije problem pobijediti primate dugogodisnje iz sda stranke.Nametnuo se dobrim polit marketingom i vladat ce jer su glasaci tako rekli.Narode ti samo mozes naprdjivat i osudjivat te ces samo imat sansu da zaokrusis na slijedecim izborima.Do tada ti je ostalo ne argumentovano napridjivanje i lajanje.Vjerujem da Dino ce znati cuvati BIH al puno jr hijena na pilitickom smetljistu i nedoraslih pr8mata koji ce odlucivati u korist HR i Srb.
Amerikanci i Šmit od Bošnjaka prave Palestince, a oni se takmiče ko će se bolje namjestiti peuzovcima, samo da bi se vlasti dočepali.
Ooo vratio se Šime iz Dubaia?
Da postoji stranka za koju svi glasaju u svim dijelovima BiH izborni zakon bi bio nebitan. Takva stranka bi vrlo lako mogla pobjediti samo ako se fokusira na antikorupciju. Nazalost, zli politicari uvijek palamude o proslosti, o tome ko je koga klao u ratu, gdje su granice i spicne nebutne gluposti, umjesto o ekonomiji.
A jesu se SDA-ovce uspaničarile
Bosna ce zavrsiti kao i KK Bosna ako je ovaj bude vodio sljedece 4 godina.
Ovaj se proglasio za lidera,e jadna majko ako ovaj brbljator,demagog ,kalkulant i lazov bez stida bude upravljao procesima
Ovaj moron se grlio sa onom stašau Boškom iz Mostara, kaže zajedno u nove pobjede. Auuu, hrvatsko cvijeće