Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak. Izdao si svoj narod.
Ko?
Svaka čast na govoru,svaka na mjestu,zato građani Sarajeva mrze SDA,SBB i DF ! Nikad više neče biti isto. Fuj za Pecikozu,Plehu,Kerlu,Poturka,oni su sa dna kace kao i njihove vođe
@ValterSarajevo prezimena govore sve, ko sna otklen se to sve dovuklo..
Sve mi je jasno ali ne kontam zašto neki u gradu ne plaćaju komunalne usluge? Jesu li to stvarno tekući dugovi ili nešto od ranije što je predmet dugogodišnjih sporova? Da li iko pouzdano zna?
Ukinuti sve ministre i sve ovlasti i cijeli budzet dati Konakovicu da transparentno podjeli... Samo jedno KK Bosna...
Sarajlije više nikada ne smiju dozvoliti da im Predrag kroji politiku. Naša stranka je srpski ogranak.
Tos su dva uhljupa i prelivode pleho bio srbin pa bosnjak pa ostali koji poltron ali jbg harovo od sda lovu
SDA KRIMINALCI !!!
Dino..znaš onu: pljuni kurvu ona kaže..ma to kiša pada. Jasni su mi negativni komentari. Najteže je sebi priznati da nisi dovoljno svoj.
https://www.youtube.com/watch?v=RR6y0EjZ3gg
Ma šta kažeš hahahaah
Zeljko jel te stid ?
SBB i DF sram vas bilo.Ovo vam je kraj.Podržavate lopovluke.Narkoman i lopov Pleho drže vladu kantona.Ljudi vidite li kuda idemo.Propadamo.Užas,užas.
@gooUser1576860528 smiri se stari to nije dobro za srce . Došli neki drugi klinci . Ko ima većinu vlada .
Dino, mi glasači kaznit ćemo bagru u oktobru...ovo je kratkog daha. Ti i tvoja stranka ste sve jači. Uzdamo se u tebe. Pokazali ste da može drugačije nego sto su nam SDA kriminalci radili.
@oxford.istanbul ništa oni bitno nisu pokazali . Trošili pare koji su ostali od prošle vlade . Sad se busaju da su nešto uradili . Čekaj mjesec dana dok dođe novi sastav pa će isplivati koji kriminal je radit za vrijeme forte.
Konjakovicuuuuu kme kme kme
Zar mislis da ces ti sada biti na miru.Vidjet ces
16 + 2 je 18 Dino
Vode nas budale, ufurani pametnjakovići, narkomani i kriminalci...kako preživjeti? narode, vile i motike u ruke, vrijeme je za revoluciju, ne sjedite pred kompjuterima, nego izađite na ulice i dovedite na vlast časne ljude, ako ih uopšte nađete