Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO GOD ISTINU GOVORI O UOBIČAJENOJ POJAVI U SDA - KRIMINALU!!
@13BosanskiSinSS sta ima u Fahdovoj dzamiji?
@sarma999 ko te placa? Jesi sad u opstini centar? Neces proci na konkursu sto posto!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hadzija kako jednom rece u svojoj besjedi uvazeni rahmetli prof.dr.N.Durakovic da je snijeg jedini koji dodze sa brda u Seher koji ne trazi funkciju i dugo se ne zadrzava.
Opisa trenutnu situaciju u SDA... Pokazuje snijeg tragove lopova... Raspad SDA 54% Loading 🍀🍀
Citat
Dakako SDA banditska organizacija.
jedan lopov manje! ćao dino!
DINO KONAKOVICU PLITAK SI IDI SAD KOD SDP ISPRANIH MOZGOVA NIKSICA , HADZICA , IMAMOVICA ITD
I ovaj Hadžija sad naš'o srat' kad se nahapao koliko je mogao...
Kapa dole momčino....nismo mi navikli da neko ima muda ko lubenice pa da ovako javno a sa argumentima proziva.Potop SDA...svaka čast pa nek sad sve propadne. Bolje kao lav jedan dan nego kao hijena sto godina....
Jedina greška Konakovicu ti je ta sto si u SDA bio, trebao si na vrijeme uočit politiku sadašnje sda da ako slušaš baketa da je to jedinstvo i snaga. Medjuti nikad nije kasno ali je bolje je napustit-juce nego danas.
"Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju".
Valjda premijer treba da opravda povjerenje naroda a ne stranke. Kod SDA je stranka mjerilo svega. Stranka je važnija od građana i države. Pokakim im se na stranku.
Svaka ti je zlatna, Dino!! Sad znam da BIH ima buducnost!! Imat ces nas na stotine hiljada kao podrsku u oktobru!!
ova SDA kako se krenula raspadat nece imat dovoljno clanova da sastavi listu za oktobar, al neka, ovo i cekamo vec 20+ godina, gamad korumpirana!!!!
Samo vala da si se oglasio kad je Busuladzic u pitanju.
Svaka ti je zlatna, Dino!! Sad znam da BIH ima buducnost!! Imat ces nas na stotine hiljada kao podrsku u oktobru!!
Nista ti nisi bolji od ostalih, sramota!