Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da ovaj Konjaković nekad progovori o napretku a ne samo o SDA. Eto pobijedili su SDA i koga sad boli k***c za Bakira i njegovu stranku. Dosta više jarane, ajde da vidimo tu tvoju sposobnost.
Najbolji komentar definitivno. Od samog nastanka NiPa, čitava politička platforma te stranke je bazirana na pljuvanju SDA. Prvi sam ja protivnik SDA, ali daj prestani više o njima, nego nam reci šta ćeš ti uraditi
Ja bih volio da Konakovic objasni kako to Trojka povecava zastupljenost Bosnjaka kada su u npr ZDK izabrali nezakonito historijski najmanji broj bosnjackih ministara? Cak su 3 Hrvata plus predsjedavajuci skupstine Hrvat, a po Zakonu o Vladi ZDK trebaju biti 2 Hrvata. Znaci evo egzaktne cinjenice i dokazi pa da se objasni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako si dobar Covicu i Dodiku znaci druze ne valjaš za državu. nek nam je Bog na pomoći
Glupi Bakir, od učitelja fizičkog napravio i školovao kvazipolitičara Kiflu. Na kraju mu učitelj fizičkog zabode nož u leđa.
Konakovicevo opravdanje nakon 2 godine totalnog neuspjeha u politici ce biti "nismo mogli od SDA",Vidjet ce te.
Kako covjek kao Konakovic moze biti u vlasti ,I ne samo to ,minister vanjskih poslova...Ovaj ce majmun da otjera vani preko granice troduplo vise Bosnjaka nego sto je to uradila SDA
Zaspe sa Bakirom na usnama. Probudi se i kaze danas mrzim Bakira.
Zaspe sa Bakirom na usnama. Probudi se i kaze danas mrzim Bakira.
Ti si nas konakovicu dritane olosu isramotio i doveo ispod zemlje. Kad spominjes Izetbegovica sa postovanjem se digni i pokloni se.
Ko o kome Dritan o SDA. Zna li ovaj čovjek išta drugo progovoriti. Može li i jedna prosto proširena rečenica bez SDA.
Izdajico odvratna fuj!
Ne bih o vrlinama niti manama ni jednih ni drugih, ali red je da se malo rotiraju. Da vidimo šta će nam ovi donijeti sljedećih 30 godina.😄 Bilo bi pošteno.
Neces vise Dino abdicu,jednom si nas prevario vise ne,moj glas ide SDA, oprosti mi bakire
Dame i gospodo, MVP se bavi strankom koju je navodno porazio na izborima
Dritane,đikane, za tebe i takve kao ti gosp Izetbegović je više nego gospodin, on bar nije bio izdajnik, niti dodikov(četnik) čović (uzp) potrčko, proci ce tvoje kurčenje i završices ako zakona bude tamo gdje i trebas biti.. Sto ga nisi blatio kad si bio dio SDA, nego si se i tamo nakupio i na vrijeme povukao et oni nevaljaju a ti si ČIST..
Na vijest o posjeti Schmidta Markalama Klix nakon negativnih komentara prema Schmidtu zakljucao komentarisanje istog clanka? Po cijem nalogu radite Klix? Po Ohr-ovom ili Hdz-ovom?
Dosla istovremeno oba naloga jos ih Dritan zamolio da zakljucaju komentare, isto su juce uradili na tzv uzp jucerasnji sastanak u mostaru sa extra uzp rusiteljima potpomognuto iz Uzp rvatske
"Desničar po vokaciji" kako sebi voli tepati Konaković najbolje se osjeća u sh. društvu. A fetiš mu je da u anam njihovim medijima blati bivšu stranku i lidera koji su ga othranili i odgojili. Ostaće zabilježen u historiji kao jedini "desničar" koji je sve domovinske vrijednosti prodavao na sh. buvljaku.
KONAKOVIĆ: Gosp. Marfi, Satleru, Šmite jesmo li dali sh-šima sve što ste od nas tražili? Jesmo, dali smo i državnu imovinu i Buk Bijelu i gasnu konekciju i sva tri nivoa finansija, Čoviću smo bjanko dali čl. predsjedništva...Sad je red na vas, sjećate se g. Marfi da ste nam odmah poslije izbora kazali: Vi uradite prema partnerima šta se od vas traži, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Sada je na vas red g. Marfi!