Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miletov i Draganov kmet a sarajevsko božanstvo sveti Dino Sokbunarski, granapdžija i kradljivac televizora sad cvili kao godina i kune dan kad se rodio kao izdajnik
Kmee, poslije svih izjava Dodika, Dodik njih zovne da se dogovaraju, a prethodno je rekao da sve propada...
Jasmine mulahusicu napusi se k*****
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ublehaš
polupismeni klošarkaš , lažovčina, dušmanin, prodata duša, izdajnik, .... nastavi niz
U miru i tišini trojkaši pokušavaju da predaju državu i njene institucije protivnicima BiH, samo kako bi ostali u vlasti i svojim foteljama. Nikada do sada gora i po BiH opasnija struktura nije došla na vlast od ovakve snishodljive i pasivne trojke. Sve će predati i uništiti, radi svojih pozicija na koje ih je instalirao VP suspenzijom Ustava. Nema kakve izdaje neće uraditi da Nikšić, Dino i Forto ostanu i da rade malverzacije. Pogana sorta nesposobnjakovića, dezertera i titoista.✅
Budala, kao da on osim šuplje priče išta moze ponuditi
Ovaj samo laze i pavsalno govori . Njemu bi trebao biti imperativ demokratizacija BIH . Ali oni nisu u interesu BIH , nego prvenstveno u interesu susjeda , oni su toliko stetni za BIH da njihov kadar nije prihvatljiv za Tursku .
NiP - kriminalni proustaški otpad iz SDA. SDP - kriminalna bratija Nermina neizabranog. NS - Allahselamet šta drugo reći.
NAJJADNIJE JE ZA DRITKA, MUNAFIKA I KUKAVICU IZ SELA KUKAVICE, ŠTO JE SVE ONO ŠTO JE NAPISAO NA A4 PAPIR , ŠTO SU MU DIKTIRALI "D+Č" MORS SADA REVIDIRATI NAKON ŠTO JE OBERŠEF MARFI KAZAO: IZMJENE DA, ALI SAMO KROZ IZMJENE USTAVA. KAKO ĆE SE DRITKO SADA OPRAVDATI NIŽIM ŠEFOVIMA "D+Č", ŠTO SU UZALUD ORGANIZOVALI SIJELO U VINSKOM PODRUMU - A JOŠ MU JU GORE ŠTO NE PROLAZI ČOVIĆEV IZ. ZAKON ZA KOJI JE I SAM GINUO DA SE IMPLEMENTIRAJU.
Hrvatski cvijet rogatičkih korjena.
Pitas se kolko i ja. Ocjena 0.
Ne bih da psujem mada klix briše komentare često koji su kontra ovog lika ali ljudi moji koji ste glasali za ovog lika možete li se pogledati u ogledalo, šta vam je, gdje vam je mozak, je li vrijedno da zbog mržnje prema sda podržavate ovog bivšeg sda-ovca u skidanju gaća kad se ćefne duducku i čoviću.
Najbolje plaćeni nastavnik fizičkog na svijetu
Najbitnije je da kadra ne fali na državnim jaslama. Nek si popunio prazna mjesta, na to je, kaže, posebno ponosan....
Ništa vi niste uradili , prodajete nam maglu
så ovim se niko ne treba sastajati.
Evo koliko je Trojka na vlasti, da li itko osjeti bilo kakvo poboljsanje sto ova ubleha prica. Sta mi imamo od ovih zemalja koje on posjeti, obican covjek nema nista od ovoga. Ne kazem da su prije njega ovi nesto bolje radili, ali sve je ovo u pet deka, za obicnog covjeka razloga za srecu i rahatluk i neku bolju buducnost jednostavno nema...
Menu puno bolje nego kad je bila sda
Nije problem promjeniti nešto na gore, to može svako. Problem je popraviti na bolje. Kako misliš implementirati presudu ’Sejdić-Finci’? Mani se ‘legitimnog predstavljanja’, taj rasizam niti gdje postoji niti ga ko nalaže.
PUT OKO SVIJETA ZA 17 DANA: Turković pred odlazak na luksuzna putovanja u Katar i Australiju potrošila 75.000 KM!
Ovaj je toliko “pametan” da ce sam sebe sjebat i sve nas