Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast narodu koji je nasjeo na sirotinjske priče o promjenama koju vode stara lica u novim odijelima...
nisam postovalac sda termita...ali se bojim da ce BH strana rascjepkana u stotine stranka i partija glatko prepustiti pobjedu nositeljima Europskih vrijednosti....zivi bili pa vidjeli svako raspiranje glasova kada se dirketno sudaraju BH i UZP ide na ruku UZP-a...komoditet rasipanja glasova mozemo imati u SA ali u MOstaru Stocu Srebrenici Novom Travniku itd ne smijemo
HDZ lagano do nacelnika
Bravo!Skupa do kraja svi kao cetvorka i pazite se i uvazavaj te jedni druge.Jer ostali a zna se na koga mislim ucinit ce sve da vas zavade..al na temeljima dradicije ide pisprenanje i to iz temelja!
Bravo goni zelene nepotiste i lažove sa diplomama iz štamparija ,govna poremetila sistem vrijednosti tj obezvrijedila marljivu i pametnu omladinu a tupane lažove uzdigla to prirodno mora propasti.
Samo meti Dino uhljebe!!!
Samo Irma Baralija.
Bakir je halalio Mostar, a Konaković će to ovjeriti.
Ne, nego je ova petokolonaska jedinica izdala bosnjake
Kosarkas je veliko zlo za Bosnjake
Koji god trci skutoru da se proda, treba ga eliminisat
Ne propagiram SDA, ali kod Bošnjaka katolika vlada jednoumlje i oni će skoro svi glasati za HDZ. Tako da će u pokušaju stvaranja demokratije u potpunosti nestati demokratije u Mostaru.
Hdz uzima izbore u mostaru sto se tice hr korpusa jer su hrvati jedinstveni bosnjaci su ti koji gube jer su se rascjepkali po malim strankicama al neka bas mi je drago da je bosnjacima vodja kojovic
Konaković i ekipa oko njega završit će na smetljištu istorije kada su Bošnjaci u pitanju. Drago mi je da je SDA pretrpila ovakvu šamarčinu jer to i zaslužuju.....ali narod će vrlo brzo doći sebi i skontati i ove ublehaše. Nama treba jaka obnovljena bošnjačka stranka a to nije ni NiP ni SDP ni NS i slični njima....Bakira treba zamoliti da ide kući.
Dobro je ba konjakovicu mnogo si zajaho ti bi sad sve odjednom....kada budete na podrucju cijelog grada ili cijele BiH onda ocekujte vecu podrsku, sve dok ste stranka bazirana u jednom k izostajat ce podrska
Rođeni podržite promjene, ovako ne ide.
sve mi je ok, al sa SDP-om nikako!!!
zmija!
Ahahaaaaaa