Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj definitivno nije normalan ili je necim ucijenjen. Sta ima vlada RH sa izbornim zakonom u BiH?
Hrvatska je izmislila izborni zakon jer se svom narodu namece predstavnik, Hrvatski narod u BiH znaš jedan od tri naroda koji su kljucni dio Dejtona I isto tako kako znam Dejton je potpisalo prijesjednik Hrvatske a ne neki predstavnik
Konakovicu fukaro jedna, zar nemas nista drugo da raspravljas sa hrvatskom vladom? Pa ti suverenitet BiH predajes na tanjiru. Fuj!
Plan sam razotkrio slučajno, sad je očito da je postavljen tu da ga i provede. Prave diplomate barem znaju elokventno zaobići odgovor, ali bachelor tjelesnog odgoja nije diplomata.. šta kaže "Tempiramo" 🤣🤣🤣 SDA je zlo, ali ovi izdajnici će tek da se pokažu.
Klix je dfinitivno najveći BOT SDA stranke !!!!
Klix je dfinitivno najveći BOT SDA stranke !!!!
Zekan
Pitam se kako se osjećaju ljudi koji su glasali za ovo
Da, i ja isto. Sute svi.
Jesu li i oni tebe pitali za svoj izbirni zakon jedan be bio?! Ili im priznaš da su Hrvati ovdje dijaspora?!
Ma.jku li ti izdajnicku
Što sa Hrvatskom?!
Gle budale,velike.
Dobro da znam kad me kao Hrvata istjeraju iz Bosne, a nakon što mi Konaković oduzme politička prava i da Čoviću Izborni zakon, da znam reći u Europskoj uniji ko je od Bosne pravio jednonacionalnu državu i ko je Hrvatima i franjevcima Bosne oduzeo pravo na pradjedovinu. Ako Konaković Čoviću da Izborni zakon na štetu Hrvata Bosne, nikad i nigdje nijednog Bošnjaka pozdraviti neću.
Nemoj bolan tako...ovo je idiot treba njega u EU poslati...
PRODJE LI VAM OVO GOSPODO BOSNJACI OVAKO DA VAS ZAVALI SDA PA ZAVALI KVAZIPROEVROPSKI ORJENTISANI LEGITIMNI - NE ZASLUZUJETE NITI CETE IMATI DRZAVU! IMACETE PALESTINU, ZICU, OGRADU I TO JE TO. BICETE KO KEROVI U REZERVATU. SVE SE POKLAPA VREMENSKIM TOKOVIMA I DOGADJAJIMA I TO AKO NE VIDITE NE ZASLUZUJETE NI ZIVOT.
Ako sam sumnjao da je ovaj nastavnik fizičkog nenormalan, danas su moje sumnje definitivno otklonjene, ili se napušio ili ga je Milanović krišom našmrkao, šta ima Hrvatska sa izbornim zakonom i od kad to mi biramo katolicima člana predsjedništva i kakva osmorka i koalicija, to više ne postoji, nažalost.
Super nadam se da ćeš tražiti da Bošnjaci imaju svog po redstavnika u saboru
Prodade se Hadzija Krscanima za Fotelju