Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto gos. Asim Sarajlic ne podnese ostavku jer upravo pola predsjednista stranke SDA je uhapseno i pod istragom za kriminal?Moralne ste velicina da bi vam najveci kriminalci pozavidjeli.
Dobar si momak, ali realno SDA te napravila. Vodis sve procese u KS 7 godina i sada kao ... I ljudi koje si okupio nisu Bog zna kakvih intelektualnih kapaciteta. Selektivno si i pravedan, ima i oko tebe puno sumnjivih likova i direktora.
Kako god okrenes - SDA = lopovluk !! Nebitno ko je unutra a ko vani.Sreca svi su vjernici ;)
covjek zavrsio fakultet za mjesec.gdje to ima
Lazes Dino ko pas, gdje god si bio unistio si sve za sobom. Zavrsio ko neki fax na Difu, eto nako usput. Neces ti nikome pomoci, jer si i sam propalitet. Osim sto si u talu sa Zubanovicem i drzis Scsport, ti kao kosarkas si imao vise faulova nego koseva, tarabo jedna.
Naj novija igrica sda . sad ko biv svi napustaju stranku a ona se ljuti na njih. Dok ne prodju izbori . A onda opet po starom vrati se u stranku kradi petljaj varaj.
elmedine vala ti ga baš pretjerao!!!! došao si na tu poziciju jer te SDA stavila,i sada lajes na tu istu stranku!!!! kako si došao tako ćeš i otići!!!!
Kada buzdovan Memic i postenjacina Sarajlic prozivaju Konakovica e to je smijurija 😂😂😂😂😂
Memič ima pravo da proziva uz dužno poštovanje prema pojedinim poštenim iz SDA ali ima bagre u stranci a što se Memiča tiče ovaj narod ima računa da mu za života podigne spomen obilježje više nego na tjentištu jer da nebi njega i negove famelije danas nebi imo ko pisati ni o poštenju ni lopovluku jer nas nebi ni bilo a da bake ima soli u glavi samo bi njega kandidovao za bošnjačkog člana za predsjedništvo pod uslovom da ovaj zbog godina i zdravlja prihvati
Samo guraj naprijed
Meni su nekako najdrazi ovi komentari gdje svi sve znaju a sjede kuci nezaposleni
Neka je Konakovic pokazao zube.Red je bio
Ma nema ovakve fukare i lopovluka nigde kao u ovoj nazovimo drzavi...
Tebi je najpametnije da spustis lopticu. Ako zelis da se nadas narednim izborima. Pozitivu imas nemoj da je gubis u prepirci sa krmetom sarajlicem.
Degenu...kani se politike i idi predavaj fizicko.. Konju korumpirani
Moja podrska premijeru ne dajte da vas lopovi demoralisu, samo naprijed
Sve je to isto go***