Komentari (499)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ti Dodik i Covic rekli da to izjavis. Izdajico polupismena
Dino samo naprijed jos jace 👍
Miletic, Sabina, Ogresevic i Efendic igraju za Sda. Zato vratiti Sda na sve nivoe vlasti. Izdajica je Sda kad je potpisala DS i prodala reviziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Poslije Fikreta Abdica Bosna nije izrodila veceg Izdajnika...Od Konakovica.
Izdajnik je jer radi protiv SDA bagre samo naprijed ljulja se vlast poslije 30 godina
Naivni, pa jel` Alija potpisao RS ili KOnakovic? / Je li Bakir onemogucio reviziju presude protiv Srbije ili Bakir? - Ti ne da si naivan, ti si dalabu, a i svi koji misle kao i ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nicije maslo nije za ramazana, pocevsi od Alije pa nadalje….
Krme izdajnicko!!
Svi ste vi isti, nastali od matičnih stranki, ista vam je šuplja i ista požuda za vlašću i sad mi kao narod ovce i ne znamo. Nosi se ublehašu i ostali sa tobom. Nećeš ni ti a ni ostali vječno živjeti.
Nemaš šta da kažeš jer si pročitan, zato šutiš. Ne pali više manipulacija.
Kakooo..? Na početku 8orka , ..od prekljuće 6orka , ..od sinoć 5orka..,..od sutra možda i -Ns , dakle 4orka..., I td..
Moj Konakovicu , niste vi pobjedili ocito na ovim izborima, cim vam mediji ovo rade ?! Ni jedan medij ne daje vam podrsku i time pokazuju da ne razumiju vase ideje ,i planove u koje posteno receno malo ko vjeruje ?! SDA jos uvijek vlada u federaciji ! Zar ti to nije jasno ! Slijedi teska borba , u kojoj ako neko od Qvinte ne stane iza vas, nemate nikakvih sansi ! Dodik i Covic vam nisu prijatelji . Sada samo svi , i BH mediji i SNSD i HDZ , rade da vas uniste !
Jadniče zatvori ta ljigava usta, iz njih samo gluposti izlaze.
Ja samo nez koja budala moze glasat za ovog lika? Covjel je olicenje licemjerja, a Mileticu puna podrska, i veliki respect
Ako ko može natjerati Mileta da napravi kolut nazad, to je Dino.
Ma ja, prvo fotelja. Po prioritetu.
Tamam i nisi ni za sta drugo nego za metle, neka ti na vrijeme nadju mjesto u komunalnom preduzecu
Niste u stanju sa 5 bosnjaka iz vase koalicije se dogovoriti, a kamo li sa covicem i do dickom
Sacucajte ovaj komentar za nekad poslije. Evidentno je da je ista prica samo druga odijela. Ko jos nije otisao otidjite ne da njima bude bolje i komotnije nego da se utope sami, bez nas. Poyy
Jesi opet isao sa Muzurom gledat igokeu.Kakve to ti sastanke mimo ikoga odrzavas gledajuci igokeu sa Dodikom i ko te je ovlastio da nekoga predstavljas.Morat ces poloziti racune narodu u ime koga ti pregovaras i za ciji racun to sve radis.Treba provjeriti sta ste to dogovarali sa adz i snsd da slucajno nije nesto na stetu BIH.
Fikret Konakovic.