Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA da je htjela pomoc' narodu NE bi za mandatara K.Sarajevo imenovala ovog pol trona ...nego bi postavila strucnog covjeka a NE propalog kosarkasa i lika koji je fax zavrsio za 3mjeseca !!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da ga ne popravi Dino kao onaj u nekada postojecem KK Bosna, koji je unistio i ostao duzan ko zna kome sve
Pritegni onog za kulturu i sport. U pet dana je obečao svima / mislim filmađijama/. Kod njega pomenuti idu kao na ćabu!
.......a glavni nedostatak ovog proračuna je da nema novaca koliko su si zamislili....
hahahaha Jusug Nurkic na aparatima
Vala nek je Bajram (Zvonko M.) otišao nešto mi ga baš muka gledat na TV , odmah se sjetim one njegove "Odliv mozaka...."
U svakom slučaju je dobro što je budžet usvojen, jer samim time KS je spašen bankrota i eventualnih ubacivanje sa strane, izmjene/dopune se rade u toku četiri godine, ali za to je potrebno imati i sredstva. U svakom slučaju nepodržavanje budžeta šteti najviše građanim ovog Kantona....Opozicija nek ostane opozicija, jer ništa više ne mogu od toga nikad ni biti.....Samo bih zamolila novu Vlast, da doista pokažu da su građani najbitniji!
ma jasta ba.....samo dodati par nula i začas se to popravi....papir trpi sve :) nek ste vi sebi izglasali više za plate nego prošle godine........stoko nesposobna
Sanjam dan kada će ovaj lopov i kriminalac odgovarati za sva nedjela i lopovluke u K.K Bosna.
Sretno Konakovicu!