Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista bez Bozije pomoci...
BOZIJI KANADER JE IPAK NAJUCINKOVITIJI, KAKVI VATROGASCI I BAKRAČI
aferim
Nemaju se šta požarišta slavodobitno obilaziti - sada se dežura 24h dnevno uz požarišta i reaguje promptno - \'bem li vam majku nesposobnu.
sto vas ne povedose sa sobom u maticu tim istim avioncicem,svih 24% bi moglo stati hihihihihihi
Da nisu dosli Turci izgorili bi smo. 100%
Evo kise, bice to dobro.
Da li su ugašeni ili privremeno zagašeni? Naime, od maja ili čak i ranije gori dole, padne malo kiiše, pa se proglasi požar ugašen, da bi ponovo počeo, veoma brzo...Hvala Hrvatima, hvala Turcima, hvala svima koji pomogoše, osim hvala našoj vlasti jer nisu ništa učinili...u svakom slučaju, drago mi je da više ne gori zbog prirode i zbog ljudi, koji su dole mjeecima udisali dim.
Zašto se niko nije zahvalio Hrvatskoj? Oni su koliko se sjećam od prvog dana gasili... Ja im se zahvaljujem!
Da ne bi kise, ove nase rahlje ih nikad ne bi ugasili
Adis Muhubic ..spasilac grada... volonter,prijatelj,spasilac :) haha
ništa bez turskog helikoptera
zahvali se ti bogu
oblizes mi loj sa dlakavih mosnji znam da volis
@TRŠ svaka cast za komentar, sve je tacno
Nadam se da cemo nesto nauciti iz ovoga!
hahahahahahaha,cuj nista bez bozije pomoci,vjerovatno su vatrogasci trebali umjesto na obuku za svoj posao ici u medresu da treniraju kako moliti boga da zaustavi kisu hihihihihihihih,ovi sto navijaju da je sve u bozijim rukama prvi idu doktoru kada ih nesto zaboli hihihihihihihihihih