Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memiću što šutiš, curica je ubijena, nju je sistem ubio i sistem štiti ubice bliske trojki. Kako to sad da ima pravde odjednom i nema korupcije. Sram da te bude lažove i prevarantu licemjerni. I ovo dijete je zaslužilo velike proteste i medijsku pažnju, dijete koje je 100% nedužno ubijeno.
Tako je, u slučaju Memić se priča samo Murizova verzija koja odgovara trojki i novinaru u pokušaju Smrdifejzoviću i čija je vjerodostojnost upitna.
Gdje su sad seoska varalica i bure govana Muriz, Arijana, prehrabri prečasni i prepoštebi ahbabi i džematlije, gdje je Risto Hadžifejzović. Je li to život male curice manje vrijedan od Memićevog na čijoj smrti se gradila kampanja trojke i pravili dvosatni dnevnici vikendom kod Riste Hadžifejzovića. Sad su pale sve maske, Muriz godinama obmanjuje javnost, pred svake izbore je sumnjao na nekog drugog da je ubica. I sad kad skidoše SDA, Murizovi problemi su riješeni.
Zašto Bejtović nije optužen, kome ba šupljirate, vlasnik prostora i oridinacije koja pod zakup drugome daje da se vrše radnje u istoj a koje su se sigurno i vršile??? Znao je za isto, sigurno je u više navrata je i sam radio slično u oridinaciji ili zajedno sa njima, a nije prijavio ili im zabranio operacije ili raskinuo ugovor. Moj Bejtoviću, osudi se sam. Pih
Svi navedeni su krivi od vlasnika klinike,preko ljekara do anesteziologa, čak šta više i sami roditelji snose dio krivice jer su djete odveli u neku privatnu prčvaru umjesto na maksilofacijalnu ili plastičnu hirurgiju gdje već to oboljenje pripada. Liječiti se po ovim privatnim prčvarnicama je ravno kupovati lijekove na autopijaci na stupu.
10 godina minimum inace padaju glave kad plane grad
Hahahaha djesi revolucionar
Anesteziju dali bez anesteziologa i nažalost malecka Džena se nije probudila.
Sto je onda optuzen anesteziolog majke ti? Kakva je to logika
SUADA ROZAJCA NA ROBIJU POSLATI !!!
Zatvaranje sudija donosi rezultate !!!