Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije skidanja ih trebaju evidentirati i adekvatno kazniti jer ti nelegalno postavljeni plakati su ocigled kako ce se stranka ponasati u periodu vlasti
Njima ni iz džepa ni u džep. Plakate platili iz budžeta, kazne će platiti iz budžeta. Tako ti je to kad na raspolaganju imaš tuđi novac.
500 KM za fizička lica, a za građane od 10 do 500 KM. ??? .... a kolika je kazna za seljake
Kakva smo mi smijurija od države, bože dragi. Uklanjanje plakata počelo tri dana nakon održavanja izbora. Pa ovog nema ni u Nepalu!!!!!!!
A BANDERE KOJE LICE NA NOVOGODISNJE JELKE!!! KAZNITI SVE KOJI PRLJAJU I PRAVE RUGLO OD OVOG GRADA!!!
Glupost godine. Valjda su se trebali ukloniti cim su postavljeni i kazniti. A ne sada i to ako ovo ako ono ... eh svasta. Naravno da ce ponovo raditi isto
Ma sta je njima 10 000 KM ljudi Boziji... pukni te im kaznu 100 KM po plakatu a raji kazete 2 KM od tih 100 da ce oni dobiti sto ga donesu... Majku im nema mi nista gore nego na sabahu izac vani i prvo njih vidjet... Nemoze dan na dobro da izadje nikako sa takvim pocetkom!!!
jest dobar ovaj markovic sa slike...bas je zgodan...
nelegalno LIJEPE* a legalno bi vodili drzavu
nelegalno lijepa a legalno bi vodili drzavu...
Pa sto nisu skinuli prije kraja izbora, kad je grad bio sav oblijepljen plakatima??? Nego sad skidaju i o nekim kaznama pricaju...ccc... Kaznama su trebali prijetiti prije izbora.
sta uradise od grada, ne mogu vjerovat. fuj...i ko da im to uopce moze pomoci, zna narod za koga ce glasati i bez reklama. bolje da su taj novac ulozili u nesto korisnije.
Tuzna drzava, svi bi foteljasi htjeli da budu, tuzna tuzna ova drzava.
Koja je razlika između fizičkog lica i građanina?! Šta fizičko lice može biti i seljak ili šta već?!
pa sta ih upozoravate,klepite ih po usima,punite budzet,svake dvije godine od grada naprave ruglo !!
Dobih osjećaj kako je ova vijest stara mjesec dana kad pogledah datum a ono friška, od danas. Zar nisu prošli izbori? Čuj sad se sjetili da uklanjaju nelegalno postavljene plakate i da pozivaju stranke da poštuju zakon?! E svašta!