Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala su se i odmorili, prosli mjesec nisu ni vozili smetlje.
Valja očistiti ovaj smrad i prljavštinu od danas!
ova slika sa smecem govori kakvo je smece tu hodalo.
Kako vidim oni čiste cestu po M. Dvoru u po bijela dana Pametno
Koliko sam ja uspio procitati u odluci je pisalo da je organizator pederluka trebao da ocisti za sobom i ulice vrati u prvobitno stanje a ne ovi jadni ljudi
Festival "kulture"
Bravo zamisli rade svoj posao
kako nece kad urbana gerila sffovci pijandure ostave zatrpan grad smecem. pogledajte park kod bkc na sta lici svaku noc
Ne bih da oh branim, ali realno nemaju dvije kante tamo. S druge strane, jesi li ikad mako u neki veci grad. Berlin npr. i vidio kako tamo svako jutro tamo izgleda ili Petrovaradin nakon Exit-a ili bilo koji grad za vrijeme festivala... Opusti se malo ;)
Hahaha eno na slici Adnan Lingo,sda bot na klixu,onaj sto se slika sa bakirom i sebijom,najaktivniji na fb i ivde. Uposlen je u Poduzeću rad. Njegovo ime je diplomatic300,a ima i ostale profile:Diplomatic8...snagaNaroda,GlassNaroda....itd.... Hahahah.Evo kakva je bagra nama glasa za sda i za kakve sitne pare i pozicije su prodali drzavu. Adnan Lingu i njegov profil potrazite i na fb.