Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Dabiču kako si brezobrazan da mene ne spominješ pa i ja sam bila tu sad se ko nesečaš kad ste me ti i pavle kresali do nezavisti pa onda moro ti pavlu.....eeee sjeti se mene malo
allaha mi i effendija mu je cestitao za prelazak na ahiret, odnosno poslao je telegram saucesca spc-u... to je normalno, ljudski i tako je kako je, u ostalom jeste li ikada vidjeli hodze i popove da se tuku? ali ste ih mogli vidjeti da zajedno sjede i jedu, isto tako i drzavnike, a sad sto sitna bezuba stoka zvana narod konta da treba da se tuce sa komsijom to je drugi par rukava...
E sta smo nas dvojica urina maznuli ...pisam ja pa pijemo ,pisa Pavlek pa pijemo ma pjani ko guzice ... eee hahahihi onda skresemo krsnu slavu i Svetom Savi kevu i sve poredu !!!
a znao je i sa onim govn.etom IZMETbegovicem lijepo popricati.
Dobar je bio Pavle, sjećam se kad je došao kod Tuđmana u posjetu kako je lijepo pričao. Ona pisma fantazijska sa početka \'90-ih, mu treba oprostiti, nasjeo propagandi.
Komsicu, mozes poslati samo u ime BH Hrvata.
dobro je reso rekao cet.nickog je on porijekla. izdajice se uvjek duplo trude da budu lojalni strani kojoj predju!