Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko = Vnago
ide jer im je duzan i jer je njihov privjesak. sve sto je rekao, slagao je.prvo je gurao sdp sa sda,pa je rekao da nece sam,a sada hoce i sam.idi i skini masku pred onima koji te jos nisu provalili.idi drzi svijecu covicu,bakriu i dodiku kako kradu.kad obrisu pod sa tobom,nemoj molim te da cvilis i pricas o nasaoj stranci i sdp-u.ovi sda gubavi botovi koji te hvale danas,sutra ce te vuci kroz blato,zajedno sa svojim medijima.putuj igumane i kupi dobar katanac da zakatancis to ruglo od stranke.
Koeficijent u kladionici da idu u koaliciju 1,05
Kradi dok je vrijeme, nema vise politike i glasova, na sljedecim izborima ces dobiti 0%dvolicnjaku beskicmenjaku ti si svoje neslavno zavrsio
Boga Mi Željko Bolje Ti Je Idi U Vast Sa Strankom Narod I Pravda ! ! !
Velika INTELEKTUALNI kapacitet ga je dovelo na poziciju UHLJEBLJENJA -član Predsjedništva BiH !!! A sad vrli INTELEKTALAC razmišlja kako da UHLJEBI i dio svoje VOJSKE !!!
IZDAJICE IZDAJICE, DA VIDIM TVOJE LICE, NI DA MI KAZES ZDRAVO, OKRENI SE BAR MALO -seka aleksic 2002
stae balijaderi nije vam sejdo ispunio ocekivanja 😂😂😂
jaka je sliba..ono zadeverao se..u dubokim govnima je..
Hajde idi s SDA slaži narod još jednom, navikao je hehehe
DF nije dio bh bloka ni ideološki ni fizički,sve mi je janso kad sam viodo ko je u Mostaru u df sve safetovi isprdci odonosno sda struktura koja živi na ratnim pričama jer nemaju šta drugo ponuditi.Sve go kriminalac i ratni profiteri.
A rekoh ja da on samo razmišlja bil piškio ili kakio.
Ckapi Zeljko mrs pederu jedan mrs sa SDA.
Uvali ga Bake u vnago a nikud nazad.
Nije ni njemu lako. Šta god da uradi pogriješit će. A obzirom da kao političar donosi samo štetu svima najbolje bi mu bilo da započne skroz neku treću priču, besmislenu naravno. Pa da nastavimo sa cirkusom :)
Zeljko to bi bila sasvim ispravna odluka Drzava je bitna a ne SDO I NS
pardon SDP i NS
Idu 100%, ovo je snimak, ja gledao direktan prenos.
Hajte više rodite, živi bili! Da vidimo i to čudo od koalicije, a i njene rezultate za boljitak građana. Evo, šta god odlučite, do vas je, vidjećemo na šta će to izaći.