Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo Portugal!!! jednom ste nas razveselili i danas morate pobjediti.
PI.C.K.A TI MATERINA SMRDL.J.IVA BAL.I.J.SKA !!!!!!!!!!!!!!!
A jeste nas iznenadili, a bez Zlaje i njegove slike ni u klozet....
Vidi naseg ljiljana Sejde rodila ga majka...
Zivjeo novi predsednik,REPUBLIKE SRPSKE\"gos,MILORAD DODIk,i njegov zamjenik,sadashnji prestavnik srba u Predesdnishtvu!!!
Željkoooooooooooo popu-Šimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nebojša Radmanović \"BiH je bliže raspadu nego funkcionalnoj državi\" Banja Luka SNP obilježio rođendan haškog optuženika Karadžića Ovi textovi se ne mogu komentarisati. Pa zašto bih onda i ovaj. Koji su to aršini u SA-x.com? Svakim danom ste sve gori.
admiine oplodim ti dijete ko maymunhamed ajsu. mamu ti nabijem na kyrchinu, po kojim to standardima i arsinimá skidas komentare a po kojim ostavljas? yebo ti sebi sestru uz najvece zadovoljstvo
Principijelno nema sta. Sramotno.
Zlaja ce biti premijer vlade tj vijeca ministara. to je vaznija funkcija za BiH od toga da on eventualno bude clan predsjednistva. a vi dusmani pocrkajte od muke.
Principijelno nema sta. Sramotno.
Ovo je dno dna ENES stvarno ste me razočarali fuj fuj fuj fuj
ovom Gospodinu sa slike možete da poduvate Labuda
Željko popu-Šimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ikona pa posto je citav sistem vrijednosti u ovoj zemlji okrenut naopako mozda bi se taklo moglo i reci za gospodina Komsica ali ja vjerujem da ce doci uskoro doci vrijeme kada ce stvari biti na svom mjestu i ljudi poput njega vise nece biti \"egzoticni\" nego pozeljni