Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dace bakir izborni hdz u zamjenu za kakav takav papir skolovanja iz hr za sebiju...
Sejdo je zlo, tko njemu da glas, osuđen je na jad i bijedu!
Zeljko Komsic samo baca prasinu u oci maze islamskim Srbima. Za tri mandata, koliko je u Predsjednistvu, nista zivo nije uradio, osim mlacenja prazne slame. Njegov zadatak kao drugog muslimanskog clana Predsjednistva je da procita ono sto mu se napise u SDA centrali, ili da smisli nesto sto nece biti puno u koliziji sa stavovima SDA. Njemu je bitno da plata ide, da se vracaju kraditi, da se ima za skijanje po Austriji, Francuskoj, Italiji……I naravno, da se ima za zestine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KOMŠIĆ PRIČA SKROZ NEPOVEZANO: Ako se Bošnjacima oduzme pravo da Hrvatima biraju predsjednika to će biti anticivilizacijski čin i kraj NATO puta BIH
Sudeci po komentarima, ovdje mnogi ne razumiju sta promjene izbornog zakona znace. One se ne odnose samo na nacin biranja hrvatskog clana predsjednistva. Dajte da se prvo informisemo pa da komentarisemo, a ne da nam iza drveta sakrivaju sumu.
Ode Sejdo naširoko sa objašnjenjem da više nikad neće vidjet predsjedištvo.Zna da je kraj pa sad kriva Rusija .
Pitam bosnjacke lidere koji se kunu u Armiju BiH i bore za BiH,bili bila izdaja od strane bosnjaka da iskljuce iz prava da budu birani u predsjednistvo oni htvati,koji su se borili i danas se bore za cjelovitu BiH,a to pravo rezervisu iskljucivo onim koji su u BiH ratovali za Herceg-Bosnu i cije su pojedine vodze osudzeni u Hagu za UZP.
Alkohol susi mozak.
OVAJ AKO NE SAČUVA BIH NEĆE NITKO I AKO JOJ NE DONESE PROSPERITET NAPREDAK BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEMA TKO DRUGI A pogotovu u tandemu sa bakirom protiv hrvata i srba BAŠ IM DOBRO IDE sad za sad smo na zadnjem mjestu po svemu ali kad krenomu uzlaunom putanjom sve čemo prestiči prvo susjede pa onda austriju njemačku i švicarsku.
JEST MALI PAMETAN KO SAMIROV TATA
JEST MALI PAMETAN ČIJI JE
Trenutno jedini pravi državnik.
Poglupe konstrukcije koje nisu utemeljene u trenutnoj političkoj situaciji. Nema promjena granica, a unutrašnje uređenje BiH ne može utjecati na granice BiH. Unutrašnje uređenje BiH , koje bi zadovoljilo sve tri strane nije prepreka EU integracijama, koje su stopirane.
Živ ti i zdrav bio nama predsjedniče 100 godina. TITO drugi.Ti i Vojin Mijatović dva tandema.Dva državnika i dva lidera koja Bosna treba. Nedaj na BiH. Nedaj na nas. Svaka ti čast ljudino
Samo se ujedninit, oborit, ako su jednom slagali vec su I sto puta nisam protiv zakona naprotiv to je što moramo I uspostavit ali ništa dok se ujedinimo 3 naroda su se borili za ovo zemlju njima I pripada
Pokušajmo viditi njegov profil. Prima plaću na račun naroda kod kojih ne smije doći, a najmanje za 90% Hrvata iz Bosne je običan janjičar. Dakle, čovik bez legitimiteta, bez morala, bez dostojanstva s pedigreom najnižih ljudskih osobina. I tako prizeman lik navodno brani Bosnu. Kako može tako bijedna osoba biti na cijeni, kad realno zaslužuje samo prijezir svake osobe koja drži do svog digniteta.
Ko je sada ovaj , Komšić ?
Znam ih stotinu..nisu zlatni a trebali su biti..Ovo je jedan od ublehasa a jedu od nas..pljuc...