Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je. Zato se i ti makni. 4 godine mandata ti je prošlo ni u šta, to sebi niko mlad i odgovoran ne bi dozvolio.
Hahaha, al ga nađe, svaka ti čast!
Ma ja, mlati praznu slamu evo godinama. Hajde, dosta je.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ko o kome ko o cemu , srbi o odcjepljenju i kurve o postenju , ... ukratko
O vidi prve smjene SDP web agenata sto su poranili zbog kampanje ne bi li nabili glasove na komenatre da ljudi misle da se komsic ne voli, ma djaba vam sve jadovi jadni kad vas poslije izbora nema nigdje..
Nepada mi napamet da glasam za vlaha.
Ako je tako, Željko, i ti bi se trebao maknuti, a ne prosipati demoagogiju. U tvojoj javno dostupnoj biografiji na zvaničnoj stranici Predsjedništva: http://www.predsjednistvobih.ba/biogr/?cid=8148,2,1 sasvim jasno piše da si i ti dio ove i ovakve vlasti još od 1998. godine. A, to što 4-dnevni kurs u svojoj biografiji navodiš na način da neko neupućen u detalje, a takvih je većina, može sasvim lako pomisliti kako si ti završio i neke međunarodno priznate fakultete, to je posebna priča.
Vidi plaćenika što su raspalili pljuvati xD Ne trošite se uzalud vidimo se na izborima ;)
svaka ti čast, ali nisi moj izbor, i ti si prestario
Pa nećeš valjda da ti vode šalabajzeri od 18 - 25 godina i bez dana rada i sa kupljenim diplomama!
kako ovaj covjek vuce Bosnjake za nos, nije za povjerovati ! njegov jedini "kvalitet" je sto ima cafirsko ime koje kao magnet privlaci naivno bosnjacko biracko tijelo ... Bosnjaci, muslimani, glasajte za Bosnjake i muslimane, ovakvi vam bas nista ne vrijede i ne mogu vam pomoci , niti to zele ! Allah je najveci !
ex-Efendija; A kako tek to radi Žuti i EX Reis mu ga!
prdnuo si ti u sisu
Eto Pi*ke , sad imate za koga glasati (od ovih novih),imate 2-3 nove stranke,pa da vas sad vidim hoćete li opet birati SDP,SDA i SBB
Ma Zeljki niste ni do koljena, gamad jedna crvena i zelena, obicni placenici vas 5-6 da pljujete po jednom od boraca i zlatnih ljiljana nase najdraze nam domovine Bosne i Hercegovine !
Tako je,želimo iskrene Borce na vlasti a ne ove Tatine sinove i Ratne profitere
Koja budala može vjerovati Željku Komšiću. Taj politički krpelj 20 godina živi na račun napaćenog naroda. Sastajao se sa Lijanovićem prije 3 mjeseca pa su mu stranku napustili brojni članovi. A u subotu se svaki imalo osviješten građanin mogao uvjeriti ko je Željko Komšić. Svoju najbolju prijateljicu, Hanku Vajzović, koja je za godinu dana u Domu naroda Parlamenta F BiH imala 0 inicijativa i 0 pitanja, nagradio tako što je stavio na listu za Državni parlament zajedno sa sobom. Šta briga Komšića što je Hanka neradnik, bitno je da ona njegova prijateljica i stranački saradnik.
Pretpostavljam da ogroman dio negativnih i neutemeljenih komentara potice iz udobnih kancelarija podobno zaposlenih kadrova Elektroprivrede, BH Telecoma, Autocesta i ostalih dobrostojecih javnih ustanova i preduzeca koja sluze stranackim ineresima, te sa tastatura masno placenih slijepih robova bez vlastitog dostojanstva, zbog cega nisu vrijedni spomena. Umjesto toga, upitat cu ovu "nezavisnu" manjinu koja "silno" zeli promjene: koja je vasa alternativa postojecem stanju?!
a uša Suljagiću...kako mrzim ove izjave prepotentne...a i ti Komšiću ne rise..koji novi ljudi,misliš nove lopuže
eto neka vam je lagumdzija dobar ebo komletnnu familiju,to je jedan kreten okultni ,ni hepatitis c mu nemoze nista,ebo mu citav okultni sdp razu,jedni kriminalci fuj fuj nezna se ko koga jebe u sdp vise,marin lidiju korac,ma jasi svi smo nasi ,pokrali se sve sto se moze pokrasti
Slažem se gospodine Komšić! Zašto? 1. Zato što si sve uradio da se procesuiraju na sudu i nevini borci u Bugojna, iako se zna da je bio cilj ustaški zaokružiti Gornjovrbasku dolinu u Herceg-Bosnu i spojiti je sa Prozorom. Eh, zato si ti podvala Bošnjačkom narodu. Objasnite ljudima šta ste uradili za povjerenje od 350 000 glasova ?? 2. Zato što ti prvi trebaš otici jer imaš najduži politički staž u državi (dva mandata kao kao načelnik općine Novo Sarajevo, jedan mandat kao ambasador u Beogradu i dva mandata kao član Predsjedništva, 3. Zato što ništa nisi uradio sa najdužim stažom osim, što si imao nekoliko populističkih izjava za javnost i medije ali u zgradi Predsjedništva, 4. Zato što nisi ni jednu riječ napredovao sa najdužim političkim stažom,
Da nije tu zamjena teme pitao bih za nekog Hrvoja iz tog kraja!
Najbolji od svih politicara,samo naprijed Zeljko mlada snaga je uz tebe,SDA i SDP-U je dosao kraj ....
To sam ja