Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok je govoriti i o ovim temama, al ljude zanima običan zivot. drugim rijecima zeljko je jedan obican populista koji pali narod i uzima jeftine poene bez ikakvog rada. za 4 godine sto je presjedio u parlamentu nije rekao ni jednu jedinu rijec, niti se javio ns repliku, na davanje svog mišljenja, ns kritiku nekog zakona, niti da dadne amandman na zakon neki koji se donosi. totalna nula.
Lako je pricat sa 5 000KM mjesecno sluzbenim autom , pratnjom i reprezentacijom , pitaj one na birou jel im do rata ?
Dosli smo do veoma povjerljivih finansijskih dokumenata iz SDP-a. Naime jedan tajni svizdac je razotkrio prije par sati nekoliko dokumenta. U prvom se navodi da SDP je u konstantnom finansijskom minusu, cak nemaju ni za cistacica pa onda zenske clanice koje se nisu kandidovale za pozicije, ciste prostorije SDP-a. Drugom se navodi kako Lana Prlic preko SDP-ove kase kupuje skupocijene palete iz UK kompanije Cult Beuty u vrijednosti oko 130 KM. Do sada na njene palete SDP je platio preko 1000 KM.
Ajde uzmi Titinu sliku i hodaj po Sarajevu petokolonašu botovski.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto vam velikog Titoiste. Zalaze se za NATO, pljuje po YUTELu koji je kao jedini kanal zagovarao razum i mir. Svaki dan mi se ovaj lik vise gadi
@ValterUdarnik A zna napadati nacionalizam Dodika I Covica. Nije ovaj nista bolji, dapace, oni su barem otvoreni sto se tice njihovih stavova
Koji je tvoj program Komšiću?
hajd nekmi neki majmun obrazlozi stae Komso lose reko iujednoj recenici. sve skromno bez pompe i sve ok receno.
Bravo Zeljko!
prica zeljko djeci da su ih uhvatili srbi na igmanu i rekli im pola cemo vas streljati a pola zguziti. pita ga dijete sta je zeljko s tobom bilo. kaze zeljko mene su streljali. I tako je zeljko dobio zlatnog ljiljana za hrabrost.
budzetski patriota est.1995
Prvo djeci prevedite značenje riječi 'yutelovske', pošto sumnjam da nakon 27 godina znaju šta to znači. Sve što znaju su riječi 'pasoš/putovnica', viza, radna dozvola...
Čovjeka vratiti na liječenje od alkoholizma.....alkohol mu požder’o mozak
Bravo presjedniče, koliko god kome izgledalo populistički ovaj čovjek je uvijek imao izražen svoj patriotski stav prema svojoj domovini; u ratu svojim aktivnim učešćem, kao ambasador u Srbiji poslije rata, pa evo i sad. Jer izgleda da je toliko žestok napad susjeda i komšija na BiH da je kao sramota kazati. Komšije i susjedi odjeb...e od Bosne i Hercegovine
Koliko ste samo bolesne djece i BiH mogli pomoći sa parama kojima ste platili ovo .... I ja sam borac A RBiH, al su mi ovakve svečanosti totalna glupost, ako nam djeca bolesna umiru zbog nedostatka sredstava.
Ha ha...Kralj suplje....Covjek koji nikad nista nije napravio i da bi opstao zavada narod i drzi govore s frazama "rat" "agresija" itd...Hajmo ovako-Daj nesto sto si ti za 8 god uradio u preds?Kao zastupnik?Lako vam je kad je narod glup.Boli me ali ako bosnjaci vole bit u poluratnom stanju i slusat ove supljake-eto im ga!
Ja Komsica ne volim, jer mislim da je nije prgmatican a to je obavezan uslov za jednog politicara, ali ovaj put je u pravu. U zadnjih godinu dana se vrsi koordinarana akcija Zagreba i Beograda sa jasnim ciljem rasturanjem BiH. Hrvatska radi na njenom vanjskom diskreditivanju a Beograd na unutarnjoj razgradnji. Iskoristva se vakum jer EU ima mnogo iskusenja, migranti i jacanje Rusije
Ma pila bi ta prica vodu o civilizacijskim vrijednostima, da na celu Bosnjaka nije bio Alija Izetbegovic ex-Zivkovic, osudjenik u SFRJ, nacisticki vojnik, radikalni islamista, koji je svoje civilizacijke vrijednosti pretocio u Islamskoj deklaraciji.
Ne nasjedajte na Yutel-ovske zablude...rece covjek koji pokusava da se predstavi socijaldemokratom...da nije smijesno bilo bi tuzno.
Može li neko skloniti ovoga Hrvata. Kakvi tenkovi. Hrvatsku snabdjevaju NATO partneri, Srbiju Rusija, a nas nesmije niko naoružavati zbog mira. To je činjenica i propisana dejtonskim ugovorom. Tako da niti Federacija niti RS smiju samovoljno da se naoružavaju. Sve drugo su laži. Pokažite ljudima šta stoji u dejtonskom ugovoru.