Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic je jedan veliki "gospodin". Uzme platu preko 5000 KM, ne radi nista posebno osim sto ide na promocije, godisnjice i polaganje cvijeca a ponekad ode i na koje putovanje.
Ne ne ne, evo vidis zna govoriti drugima sta da rade.. pa brate radel nasi politicari ista... treba sve neko drugi da nam rijesi. ajde komsicu zasuci rukave
Sta ce jadnik kada nista drugo nije naucio,zna samo to. On je cini mi se zalutao u politicki svijet,jer samo pametuje a ne primjecuje da ga svi levate !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Braco moja, ja sta je četnika na ovom kixu.
Trebalo je da se kaze KVAZI politicar Komsic. Onaj ko zna politiku ne lupeta ko Komsic. Ne treba mu uzeti za zlo jer je covek od rata bolestan u glavu pa za njega nema previse nade.
Ako zive, imaju kucu, placaju porez u RS onda nema problema i da glasaju. Naravno ako nisu fantomski glasaci iz Turske ili ko zna odakle. Sto se tice vasi izjava mozete da ih obesiti mackintosh o rep. Nema vise guvernera i dahija da mozete da radite sta hocete. Moze vas predsednik da kuka koliko hoce jer kad neko kao vi je napravio ovo sranje i vidi sta su Ameri uradili na Kosovu i podbadali i finansirali pobunu u Ukrajini nemate nikakve argumente. Ili i dalje zivite u zabludama. A mozda je tako i bolje kad niste u stanju da se otreznite.
U istini je spas! http://www.youtube.com/watch?v=K8XoqMtcnHs
budale. shvatite da je njegov posao da odrzava status quo. on itekako radi, samo ne ono sto bi vi htjeli ili sto mislite da je njegov posao. bosna je napravljena da bude upravo ovakva kakva i jeste.
Veliki mislilac, Komšić, do kada će prebacivati lopticu na druge, šta je on uradio, čime se bavio 8 godina. Tipično za njega, dobro smišljene rečenice koje narod voli čuti i kao i obično naš narod kupuje maglom.
hahaha uvali vam dodik karinu da vam oci buljave ispadaju
Komsicu cijenim te ko covjeka, zlatnog ljiljana udari i ti malo jace, znas ti to muski.
Komsicu polako mi padate u ocima i pocinjete liciti na ostale politicare izgleda da cu moj glast morati dati PRDONCICU koji je gurnuo grudvu hahahahhahaa
A ti s njim pod ruku... Isti ste!!!
Ljudi moji, ko je taj Visoki predstavnik? Recite mi da li griješim, ali imam osjećaj da je to Dodik! Taj Inzko, mi dođe kao neki Mali predstavnik, patuljčić. Lik iz crtanih filmova, u najmanju ruku Veliki štrumf.
dvoličnjak
bogovi su pali na teme (tjeme)...."Komšić: Visoki predstavnik je kao bog koji hoda po zemlji"....
komsic opet s e r e,pa lik prima platu da samo s e r e,ima malo vecu moc od mis bh.
hahahaha rece komsic,pa nisi ni ti bolhi
kako ne razumije da visoki predstavnik ne moze nista uraditi dok se ne konsultuje sa amerikom i evropom,.tuzno sto je tako,ali moramo se pomiriti sa tim,RS je nametnut od strane amerike i evrope,i nikako nam ne mogu pomoci.