Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulazimo u 15 godinu rekonstrukcije zicare. sretna godisnjica!
Ulazimo i u dvadesetu godinu REKONSTRUKCIJE policije, suda i tužilaštva, pravosuđa i državne uprave sa SITIM SUDIONICIMA NA VLASTI ! :)))))))))
Kad ćeš konačno raditi posao koji dolikuj tvojim godinama ali i sposobnosti, ljuljaj unučad. Nma od tebe ništa ovaj grad osim troškova. U sred Baščaršije u Bezistanju, onakvoj građevini, kulturnom spomeniku ti se prodaje smeće iz Turske, Kine i inih zemalja da se od smrata u isti ne moože ući, godinama, što jadan nebio ne učini nešto da se ta bruka iz centra grada ukloni. ja Boga mi mislila ti Hrvatić, pametan, vispren ali .......grdno sam se preevarila.
ohhh Komšo Komšo
Izgradnja kreće odmah nakon izbora. Koje ćeš izgubit ?? :))
kada mislite rijesiti onaj parking koji je pored narodnog pozorista, ili to nije u nadleznosti grada? ja da se pitam neko bi otisao minimalno 10 godina na robiju radi one pizdarije i neprovodjenja projekta podzemne garaze
imam ja i puno vecih razloga za spominjanje familje nadleznim ali znam da vas b.k. pa necu da smaram
Vijecnica ne bi bila zatvorena jer bi je koristila institucija NUBBIH, koja je nju koristila dok srbi nisu spalili dva miliona knjiga.Danas isti Komsic sistematski unistava NUBBIH ne dozvoljavajuci da ista koristi prostorije koje joj po ZK izvadku pripadaju.
Apsolutno Seher zasluzuje stari staj ! Urbanizacijom i finaliziraje projekata su od velike vaznosti da poboljsa turizam i onaj kult zbog koga smo prepoznatljivi. Nama carsijanerima je ovo od krucijalnog znacaja , son de fon sredis se , cale na vugla , kurcenje , dominiraje i uzivanje ! :)))
imamo pravu tirsitciku ponudu, cale na vugla, kurcenje, dominiranje, pivu ne mozes popiti, auti po trotoarima, gledas gdje ce te izbunariti, bahatih majmuna na svakom koraku vrh turisticke ponude šehera... metropola
Glumataju majke mi, nisu kadri da ovom nesretnom, ubogom, bijdnom čovjeku (a ova vlast je to napravila od ovih ljudi, jer prije rata smo boga mi bili gospoda) skinu sa leđa silan finansijski teret od groba zvanog GRAS, nego ih građanstvo tegli skoro 2000 lzilebaroša a kamo li da održavaju žičaru. Grmalji su to koji samo grabe u njihove privatne džepove,
žičarom protiv kerova lutalica
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/ Tematika stranice su atraktivna jezera,planine,rijeke u Bosni Hercegovini
Riješite problem pasa lutalica!
Zašto u gradovima EU nema pasa lutalica ? Hajde da odemo tamo da vidimo kako su to riješili ? A ne da ih tamanimo protivno božijim i ljudskim zakonima.
Čuvaj se poledice, jer ti lako padaš !