Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nekažeš da je Hrvatska genicidna tvorevina...
Komšiću respekt.
Rekao mi je bakir da izgledam ozbiljno...
Ublehaner Desilo mu se nepismenom
A na WEFu prazna stolica cccccc
Od 16,700 Židova u Srbiji i Banatu, 15,000 je ubijeno. Sveukupno, procjenjuje se da je otprilike 80,000 ljudi ubijeno u koncentracijskim logorima diljem Nedićeve Srbije od 1941. do 1944.
Nisu ih Srbi ubili kretenu... svi oni su imali mesto u nasem drustvu i cak su se isticali i u vojsci!
@gooUser1579637072 U Jasenovcu je ubijeno 20101 djece do 14 godina..to su službeni hrvatski podaci koji se mogu vidjeti ovdje na službenom sajtu http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6284
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Več u kolovozu 1942. general Alexander Löhr Srbiju je proglasio "Judenfrei" (nacistički izraz za područje očišćeno od Židova).
@gooUser1579637072 Srbija je tad imala 40 000 km2 a NDH koja je proglašena Judenfrei 115 000 km2
Najbolji predstavnik Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda ikada. Svaka čast na odabiru.
Ma Jasenovac je samo prevara da se naškodi Hrvatima. Draža Mihajlović se dogovorio sa Ruzveltom i Čerčilom da se ubije što više serva pa će onda ovi bombardovati ustaše.
To kaze onaj vas musliman za Srebrenicu, losa ti je ironija... ovde su ipak pogubljena deca... imaj malo obraza