Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On predstavlja citavu Bosnu i Hercegovinu tupane a ne tamo neki nacionalni tor kao sto bi ti zelio.....Komsic4ever.....
Ovo je da se uskladi politika sa susjedima (mislim na CRO). a hoce bogdo dogovoriti kakvu vecu traktorijadu za manji entitet. :)
samo zguza da je ne gleda mnogo je gadna ...
Oderi je Komsa,nije da je koka al eto...za otadjbinu
Predstavlja one koji vole svoju domovinu/otadžbinu Bosnu i Hercegovinu,sva tri njena naroda ako si ti u tome onda OK ako nisi tvoj problem.
DOBRO NAM DOSAO PREDSJEDNICE !!
EU-a ima odgovornost zasto je dozvolila da GT-a postoji i da fasisti i nacisti danas i dalje prijete,ponizavaju,podcenjuju,ucjenjuju,pljackaju i omalozavaju drzavu BiH-u i narod!EU-a je namjetnula entitet genocid tvorevine i pustila je cetiri godine divljacka i primitivna izzivljavnja srbskih hordi siledzija,ubica terore i jahaca apokalipse? Dal zna EU-a ko su srbi???nezna,nezna ona sta ceka surtra njenu djecu po cjeloj EU-i?! BiH-a je platila skupo svoju dobrotu i toleranciju dokle ce EU-a dozvoljavat da se histericna banda srbskih primitivaca i fasista i dalje igra sudbinom BiH-e i njenih gradjana? BiH4EVER!
Svaka cast Zeljko i samo naprijed,Angela je jedna od naboljih politicarki na svjetu a sigurno naj u Europi i EU-i! Sad imas priliku da razjasnis,objasnis situaciju i trazis podrsku G-de Merkel! Samo naprijed!Trazi od Angele da nam pomogne jer ja vise vjerujem njoj neg Francuskoj koja je oduvijek podrzavala nacisticku srbiju pogotovo kad je ona bila inicijator ombarga na oruzje nasoj drzavi BiH-i na pocetku nacisticke srbske agresije srbske masinerije ubica i siledzija!DON\'T FORGET!Trazi da nam Merkel pomogne da nasa zemlja ima jedan uSTAV,Predsjednika,Parlament,Sud,Policiju,Ministarstvo! BiH4EVER!
Znala je ona koga ce pozvati,,jedini politicar koji se bori za ovu zemlju i sa kojim se moze razgovarati. Sve najbolje Komsicu!!!
Sretan put predsjedniče!
On predstavlja mene. Zasto pitas?
Komsicu znaci i ti !
Koga on vise prestavlja?
ova vijest se na ovom portalu objavljuje kao exluzivitet vec x puta. tipicno za sax. i pokopno feuderalno drustvo ce sjasit sa vlasti i ustupit je gorim od sebe. svjesno. u osvetnicmom duhu prema nelojalnim i za sva dobra i stotine milijardi utrosenih za nezahvalne sjene od ljudi.
SVAKO DOBRO, PREDSJEDNIČE! ;-)