Generalna skupština UN-a
0
Komšić u New Yorku vrijedno lobira za BiH
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Zeljko kralju samo naprijed! BiH4EVER!
ja ovaj put glasam za Komšu! prošli put nisam izlazio na izbore ali ovaj put.. zaslužio je mog glas. Ustvari kupio me kad je stao sa službenim vozilom onom čovjeku kojem je žena bila pred porodom a put je bio zakrčen i expresno ih povezao do bolnice. Tip, iako je musliman, dao je svom sinu ime Željko. Upitam se da li bi neki drugi političar postupio isto ili bi samo nezainteresovano odmahnuo rukom i nastavio da uživa u svojoj aroganciji i bezosječajnosti.
definitivno je covjek najbolji,trudi se pomaze nam hvala ti zeljko za to...jedini covjek koji zna sta radi i koji zna kako pomoci a ne odmoci BiH!!!!
najtragicnije je da ovaj ljigavko i moron osim onog \"bosanskog\" i ono malo satrovackog ne zna beknut slova ni jednog stranog jezika a poslali ga na generalnu skupstinu UN. nikako cudo sto smo ruglo i sinonim nakaradne drzave. cijeli nam se svijet smije zbog ovakvih a nama svejedno i sto je najgore u svemu, vecina su forumasa ovdje ponosni na njega hahahaha ubrani boze....
cuj on obradio Michelle, pa moze ga u zubima nositi, zajedno sa medaljom.
ZA TO VRIJEME REIS CERIC MLATI PARE U NOVOOTVORENOJ JAVNOJ KUCI U KOJOJ USLUGE PRUZAJU PETOGODISNJI POLAZNICI MEDRESE!!! ZA SVE INFORMACIJE JAVITE SE NA TELEFONE 33-533-000 i 33-664-493 FAX 33-441-800
Velika cast i ogromni uspjeh nasih prestavnika Tadica,Komsica i mnogih drugih -zasigurno ulaze u istoriju kao poznati politicari,koji su igrom slucaja uspjeli doci u NJu York,i slikati se sa prvim covjekom i damom Amerike.Uopste ne nebitno i posve zanemarujuce sto nisu u stanju ama bas nista pametno i dobro postici i uraditi za bolju buducnost svoje zemlje i svoga janog i napacenog naroda,CESTITAM na uspjehu.Pozdravlja cijela \"REPUBLIKA SRPSKA\" zivjeli ljepotani !
svaka cast kosmicu ali dzaba Bosni i hercegovini kad imamo najglupljeg ambassdora Ivana Barbalica sto samo gleda sebe i nezna sta radi u misiji BIH pri UN On je sramota Bosni i Hercegovini ....
Jedini BiH politicar kojem vjerujem.Jos da onaj Staljin-Lagumdzija prepusti vodjstvo SDP njemu.Na sljedecim izborima moj glas dajem,100%.Komsicu.
napalio se Sejdo na Obaminu hanumu. on je samo citao o tome kako su crnkinje zesce jeebice a evo sad ima priliku da jednu takvu vidi uzivo. cuna se malo digla bezbeli i sta ce cojek, malo se unezgodio i pokrio ono malo jada u gacama. zato mu se hanuma Obama onako od srca smije. baska nam presjednik sredio diplomatske odnose sa Svazileandom hahahaha to ce nas haman izvuc iz cjelokupne krize... :)
pa pokazi i ti zube komsicu...
go Zeljko go
Koga ovaj Komsic zajebaje? Obisao muzej vostanih figura, pa se tamo slikao sa Obamom. Ne zajebaji, Komsicu.
Catholic Encyclopedia > Bosnia and Herzegovina Population Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east, the Jews who emigrated in earlier times from Spain, a few Osmanli Turks, the merchants, officials. and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people, the Serbs. 1895 popisom AU svi pravoslavni katolici i muslimani njih 98% su se izjasnili kao juznoslovenski SRBI.Ostatak 2% arnauti yevreji austriajnci http://www.newadvent.org/cathen/02694a.htm Ovaj (vatikanski)dokument Srbima nimalo nije naklonjen ali istina je istina.malo kasnije Vatikan,AU i Zagrebacki fratri poceli su aktolike-srbe pretvarati kao \"hrvate\" a jos kasnije Broz muslimane u velikom M a ALija kasnije u famozne tzv.\"bosnajke\" Alija se i sam izjasnajcao u maldosti ako Srbin a poreklom je od Beogarda odakle su se doselili u Samac.Tuzno i zalosno .......zato se ne ljutite kada vas zovemo nasi Srbski OTPADnici .
obozavam ovog covjeka! jedini koji nesto vrijedi!