Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patriotizam je utočište hulja!
Zeljko Komsic legitimni clan Predsjednistva BiH kojem su legitimitet dali svi gradjani Federacije BiH sa pravom glasa, je u Berlinu kod Angele Merkel, a Jugoslaven cirilicar UZP-ovac, ljubitelj Putina i Vucica je otisao u Zagreb po pamet kod Plenkovica. Neko u Berlin neko u Zagreb. Pametnom dosta. Dzaba vam je FGR SDP HDZ botovi, Komsica cete gledati i nakon 2022. godine
Islamofobicni botovi iz SDP-a i Njihove stranke laju na Zeljka Komsica jer su glasovi njegovih zastupnika u Skupstini KS srusile Fortinu LGBTIQ-P vladu. Tako su botovi ostali bez 4 milijarde KM budzeta u 4 godine mandata. FGR botovi su se pridruzili Covicevim ustasko-vatikanskim botovima koji velicaju koljaca djece iz Ahmica Darija Kordica jer je Komsic izabran vecinskom voljom gradjana FBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sda unistila srebrenicu i srebrenicane i jos imaju muda javit se fuj
Covjek nije ni svjestan koliko na ovom klixu im umnih bolesnika,fadista i nacionalistickoretardiranih psihopata
Malo, malo lik u Berlinu haman i njemu dotuzila politika i stanje beznađa u BiH...
Mani se ti Berlina, de malo po hrvatskim općinama hodaj. Ljudi imaju problema a ti si izabran iz hrvatske kvote da ih rješavaš.
Solidan je ovaj DF al eto
HAHAHA džafer skužio da će se događaj odvijati u crkvi pa poslo bošnju komšića a ovaj kad je vidio križ umjesto petokrake morao tražit konjak od domaćina da dođe sebi neprocijenjivo uskoro smo u eu
Bravo predsjednice, ljiljanu nas zlatni! Zamislite sta bi bilo danas da je Covic pobijedio.
@ScepanMahleni pa vidiš da se poslije svega i ja zapitam
Ako je toliko djece muske ubijeno u Srebrenici kako je Munirin prezivio pa se sad bahati.
Sta imas ti ulaziti u Crkvu i pricat o Srebrenici. Svaki put kad su izbori puna usta Srebrenice a Munira drma milionima i njen sin po Sarajevu.
Jedini koji se iskreno bori za BIH, zato ga i napadaju ovoliko .
@fordinjo nea on pojma za sta se bori to je problem
PREDSJEDNIČE !!!!! ŽIV NAM I ZDRAV BIO !!!! JOŠ MNOGO GODINA!!!! SVAKA ČAST LJUDINO I PONOSU BOSNE I HERCEGOVINE !!!!!
Virus nas dere ovi po crkvama pa molim vas
Uz dužno poštovanje prema žrtvama Srebrenice.......jel ovog klauna primila Merkel..... Ili ga i dalje prima tehničko osoblje nižerazrednih lokalnih političara? Željko..... Kad ćeš među svoj narod? Hahah....... Koji papak
@ero sa onog svijeta , on je medju narodom i kod bitnih medjunarodnih licnosti vise od svih onih kojima gutate spermu vec 30 godina.
Izdao si Srebrenicane, izdao si nas sve Zeljko.
Svako poštovanje za žrtve Srebrenice, ali jednako tako komunistički krvoloci tzv antifašisti, ubijali su bez suđenja desetine tisuća razoružane vojske i civila na Bleiburgu i Križnom putu. Ubijanje razoružane vojske i civila, bez suženja je zločin, ili postoji dvostruko mjerilo ??
@VinkoGof Za razliku od Bleiburga u Srebrenici su odrađeni samo pripadnici terorističke zločinačke tzv armije. Civili, žene, djeca, starci su autobusima prevezeni u trokutistan, Ratni zločinci su izdvojeni i eliminirani, slažem se da to nije trebalo tako. Trebalo je organizirati formalno suđenje.