Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nemam ništa protiv da Dodik ima dobre odnose sa bilo kojim predsjednikom Srbije, pošto je Dodiku svaki predsjednik Srbije najbolji.'' HAHAHHAA L E G E N D A! LEGITIMNI PREDSTAVNIK BHRVATA I CIJELE BOSNE. ZLATNI LJILJAN OPET DOMINIRA!
ovaj se opet napio
@RBiH2026 Previše vinjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ljiljan veliki
BRAVO KOMSICU, BRAVO DF, iduce izbore svi glasamo za vas, jer ste hrabri i odvazni,niste kukavice kao SDP i Nihova stranka, koji ne smiju da stanu u zastitu nase drzave i jacanju institucija,vec se kao prave kukavice povlace i bjeze sa politickog polja, isto kao sto su dezertirali i bjezali u ratu i skrivali se po atomskim sklonistima i budjavim podrumima.Vecina ih je pobjegla iz drzave u Srbiju ili Ameriku te tako indirektno podrzavali srpsku agresiju na BiH i geniocid nad nasim narodiom.
Reče čoek pa nazdravi.......👏😂
Ovog čovjeka samo fašisti mogu mrziti. Čovjek nikad nikog nije povrijedio od naroda. Kaže ono što je normalno. Zato si i izabran a ne Dragan Čović koji je u Srbiji rekao da će se Bosna ponašati kao Srbija. E Dragane neće budi siguran.
Bosanska i Turska strana bi morali da znaju sa kim imaju posla da SPC nije neko udruzenje ribolovaca i sama njihova obiljzavanje 800 godisnjice i odlikovanja Dodiku na dosadasnjem angazmanu i istovremenu nareda da nastavi isto za vjeke vjekova je znak da promjene nejma i niti ce je biti i nikakvi autoputevi za SPC ne znace nista i sa tim je sve odredzeno i sve receno
Zlatni brabonjak stvarno loše izgleda. Kani se alkohola, vidiš li šta ti čini!
I pored svih zelja i dobrih namjera kako Erdogana tako i bosanske strane ali ondje gdje iza zavjese SPC odredzuje i naredzuje nikakve ceste ni mostovi ne vrijede niti ih treba graditi jer kod crkvenjaka vrijede sasvim druga mjerila koja su strogo ogranicena sa kojima bi Erdogan i Dzaferovic morali da racunaju
BRAVO zlatni ljiljane, neka ih sve handriss, i SDP/NS, genocidase i UZP-ovce, ti si se uvijek borio za drzavu BiH pa i sa puskom u ruci. Ne mogu ti nista,samo mogu baliti i pjeniti, bitno je da ti radis za dobrobit nase drzave i svih naroda u BiH. Komunjarci SDP/NS su svakako izrodi, dezerterii, izdajnici, skrivaci, lazovi i obmanjivaci, koji se nikada nisu borili za BiH, vec samo za svoje licne interese. Svi su mahom pobjegli ili u Srbiju ili u Ameriku kako dezerteri i pobjegulje
i ta budala samo zna o tim nebitnim stvarima laprdati, nazalost i Komsic je samo glupi seljak koji nema pojma o ekonomiji nego samo o ratu i nacionalisticke stvari. Glavni problem Bosne i Hercegovina je sto Bosnjaci, Srbi i Hrvati biraju najvece seljake.
Pjana budalo, radi tebe nece doci!Kovac je rekao u intervju da ,dok si ti tu i dok se ne rijesi hrvatsko pitanje, niko nece doci niti ce iko biti pozvan!Dodao je ,naravno, da o ulasku u nato i otpocinjanju pregovora s eu nema govora!To je uslo i u izvijesce eu ,tako da je to stav i unije!Ukratko-s tobom nigdje!
Šuknu ga Dodi do bakcaka!😂😂😂😂😂😂😂
Zar se ovo treba naglašavati, pa piše i u ustavu i sve institucije su tu, kome je nejasno da je Sarajevo glavni grad BiH?
Komsic mozes da radis sta hoces, bices izabran i slijedeci put jer je po dejtonu, ako cemo mijenjati dejton onda ukidamo rs 😏
Bilo je fino to u Bg. Treba ocekivati da Dodik raspali staru matricu vec danas da nebi nedobog krenulo sta na bolje. Rezrvni sastavi, vulgarizam, rusi, smutljivci, ... vec neka paranoja ima da izadje.
Sve sto je na sastanku sa Erdoganom govoreno i dogovoreno SPC je dodjelom odlikovanja Dodiku i njegovoj politici Istog dana demantovano
zašto je tako aktuelan komšija moj
❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦