Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ikad, nego nikad! Očekivao sam da će se oglasiti Dzaferović, ali valjda se boji da ne uvrijedi migrante! Upravo je njegov narod ugrožen, ali je lakše vječito se prepucavati sa Dodikom. Naprosto je neshvatljivo ponašanje SDA i Bakira spram migrantskog problema.
@heraklitxy, zašto bi se oglasio Džaferović kada je Sejdo Khomšić dobio više muslimanskih glasova od Džaferovića. Prvi izbor muslimana je Sejde a ne Džaferović.
Inače, dosta portala i drugih medija šute o svemu vezanom za migrante. SDA šuti, Bakir šuti. Na kraju balade, i Bošnjacima će ogaditi ovu državu. Jer država koja se ne može odbraniti od migranata, neće moći spriječiti ni treći entitet. Hercegovci, slobodno proglasite HB. Vidite da je ova vlast apsolutno nemoćna!
“Nepoznati migrant je u noći sa subote na nedelju u centru Bihaća u blizini poslovnog objekta Agram napao Elmu Rekić i njezinu sestru i nanio imlakše tjelesne ozljede.”
Hvala Bogu da ima neko i pametan u ovoj zemlji pa da sazove sjednicu i kaze da je stanje neizdrzivo za sve!
ma ko će po ovoj vrućini održavat sjednicu......polahko, saćekaj jesen kad malo zahladi..... :(
E moj Zeljko. Predsjednistvo se bavi vanjskom politikom. Znaci trebao bi se lijepo pobrinuti da te migrante vratite u njihove zemlje pa neka se oni brinu o njima. Jeftinije im je platiti avionsku kartu u jednom smjeru ili organizirati charter letove nego ih hraniti i brinuti se o njima. Neka ih ima 10000, to je pedesetak aviona. I svakom lupiti zabranu ulaska u BiH barem 10 godina. Vidio bi kako bi zaobilazili BiH u sirokom luku. Tako cete najbolje pomoci BiH.
Ebo Bihać, nema tu para, tala i potkivanja.
SDA je svjesno napravila ovu krizu. Nista nisu ucinili na pripremi za krizu kad jos ni jedan migrant nije bio u BiH. Sada nista ne cini jer cekaju 13 miliona eura pomoci od medjunarodne zajednice za rjesavanje problema. I taj novac ce se opuhati na isti nacin kao i novac od medjunarodne zajednice dat za pomoc poplavljenim podrucjima 2014. godine. Sve je davno isplanirano samo radi pljacke novca.
Zašto ne pišete o sutrašnjem ukopu 19.Hrvata iz Travnika koji su eshumirani iz masovne grobnice a koje je mučki pobila zločinačka tkz.armija bih
Jel moguce da itko obraca paznju na problem u Bihaću?! Dobro ste se sjetili sad kad sve vise kulminira situacija
migranti idite iz Bihaca!
Kladuša, Komšiću,Kladuša, u Bihaću jese teško ali u Kladuši je katastrofa.
On otvara toliko tema a nijednu ne završava. Možemo ga i mi prozvati no grata... Gdje je internacionalna tužba za pelješki most?
Došla voda do grla...a kad je onaj u Bihaću organizovao proteste prošle godine opaučili ste čovjeka sa novčanom kaznom preko hiljadu eura.
Op trt gevezen zajn!
@saba2 hahahaha dobar
No east no west Islam is the best!
umes zakon u svoje ruke to jest zastitis porodicu i imovinu i onda valja na robiju.