{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komšić susjedima: "Kako vi nama, tako mi vama!"

S
7.9.2010. u 11:33
0
84
Komšić susjedima: "Kako vi nama, tako mi vama!"
0
SDP je u ponedjeljak navečer u Zenici zvanično otvorio kampanju "Država za čovjeka" pred više hiljada građana. Tom prilikom predstavljeni su nosioci lista za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini. Na skupu su, između ostalih, govorili kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BiH i potpredsjednik SDP-a Željko Komšić i predsjednik SDP-a dr. Zlatko Lagumdžija.
Potpredsjednik SDP-a je rekao: "Poruka našim susjedima - želimo vam svako dobro i želimo da budemo prijatelji. Hoćemo da budemo dobri susjedi, bez obzira na sve zlo koje nam je naneseno. Ali, glavu saginjati nećemo! I bit će kako jedino treba da bude: kako vi nama, tako i mi vama."

Komšić je u nastavku svog govora rekao kako SDP želi državu u kojoj vlast ne šalje policiju na svoje ratne drugove-borce.

"Bolje da takve vlasti nema! Hoćemo državu u kojoj neće biti da za borce nema a da za druge ima. Ili ima za sve, pa koliko ima, ili nema ni za kog pa ni za borce", stav je Komšića, navodi se u saopćenju za javnost.

Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija u svom obraćanju je rekao: "Ono što su 40-tih i 90-tih bili puške i topovi danas su olovke i glasački listići. Mi hoćemo da ujedinimo ovu zemlju, jer samo ujedinjena ova država radi za čovjeka dok je podjele vode u bijedu. 3. oktobra izlazeći na izbore i glasajući za Željka Komšića i SDP glasate za državu Bosnu i Hercegovinu koja radi za sve".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: