Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djukica i mnoge druge koji pocinise zlocine u toku rata a na interpolovim su potjernicama treba izruciti , znamo kakv su zvjerstva ucinili neduznoj djeci i hiljadam CIVILA sirom BiH!
Zeljko komsic je stručnjak za čestitanje Božića,uskrsa,pashe,bajrama,dana drzavnosti itd....On sve cestita i naglaba,nagađa komentira i na kraju kaze:ajte molim vas.On je obicni pripadnik armije bih koji se krio po kreševu dok je armija vodila teske bitke za odb.sarajeva.Dobio je zlatnog ljiljana...unovčio ga za 6000 KM PLATE SVAKI MJESEC.Nista konkretno nije uradio,a glavna mu je tema:dacic,peljeski most,dodik i čović! Jadan je ovaj narod i drzava!
Tako je Ljiljane 🌹
E ovaj je stvarno lokal patriota!
S rejbankama ko spidermen
aferim Zeljko..
nece dva dana proci il se klempo vulin javlja il dacic il vucko...kladimo se...
Ja sam vojnik Armije koja nikad nije pucala po svemu,a cuvao sam Srpsku crkvu u Travniku i Franjevacki samostan u u Fojnici,eto toliko!I sve je sacuvano!!!
mosad zakon
bravo Komsicu
Ima li išta od RESPIRATORA trbuhozborac SDA lopova
Stoji narod oko njega i veli da su dobro okolinu dezinficirali kad ono Sejdi rakija smrdi iz usta.
Stavio Sejdo naocale da se ne vide podocnjaci zbog jucerasnje alkohol orgije.
Traži Žile da mu.predaš zlatnog ljiljana😂
jesi vidio SEJDE KOMŠIĆA što glumi političara .....................
sta si ti u zadnjih 25 godina ucinio dobroga za BiH...nista naravno