Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Pipo a sto se tice naseg Komsica ZMAJA i LEGENDE mozes samo sanjat da mu mozes ocistit cipele! BiH4EVER!
@@Pipo eh jadnice jadnice bijedni da nisu mozda kineski il juzno africki ah il mozda ukrajinskih kamenjara?:)))))) BOSNJAK=BOSONA=BOSANCICA=BOSNA i HERCEGOVINA! LILIUM BOSNIACUM ETERNATUM! BiH4EVER!
pipo ti si zasluzio svoj tv show - bosnjacki stecci hahahaha :-)))) (mozes pozvati i idiota komsica, na istoj ste razini)
@Pipo Ne provaljuj se kralju. Stecci nisu bosnjacki.
@idiot Nisi mogao bolji nick sebi izabrati.
Aferim Zeljko za ovu INICIJATIVU bilo je vrijeme.SAMO sto bi specijalno trebalo isto formirat SPECIJALNU komisiju za ZASTITU nacionalnog jedinstvenog bogatstava-IDENTITETA pradjedova Bosne i Hercegovine-BOSNJACKIH STECAKA! Razmisli o ovoj propoziciji i BAR Ti pokazi da znas sta je bit Bosanac! BiH4EVER!
ovaj idiot je spreman pojesti govno. nadam se da ce ga uskoro i pojesti sto je i zasluzio.