Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki zločinac koji je počinio zločin ima ime i prezime bio on Sejdin, Čovićev ili Dodikov i treba da odgovara za to.
Tako je, taman mi ćaća bio!
Podrzavamo neovisno pravosudje samo ako ne dira 'nase' i sluzi za obracun sa politickim protivnicima. Bas onako u duhu Europske unije kojoj stremimo i zapadne demokracije za koju se zalazemo.
patriote Željko i Željka nabavljaju limuzinu od 318000 km,i jednu od 165000 km.
Da, kad gradiš narativ da si žrtva onda te iznenadi kako su i tvoji krvožderi kao i drugi koje si smatrao i karakterisao kao agresore. No što ćemo precjedniče kad se utvrdi da jesu zločinci, a nisu jedini, a ti ih braniš, da li si i sam zločinac ili Zinke pravda i pravica pravo?
Hahaha,,nek si him kazo...haha BH patriJota haha.. jesil bijo u mostaru,grudama kod svojih...idi vise uzimas nam pare i pozicije sa svojim begonjom i slicnim patriJotama haha sta ono bi sa peljeskim...
Jasno je da je Kajganić igrač Milorada Dodika i politike koju vodi entitet. Oni koji su izabrali nekompetentnu osobu(završena policijska akademija i bez pravničkog i sudskog iskustva) za takvu poziciju su i veći krivci od njega, a o međunarodnoj zajednici je sve rekao gospodin ambasador Diego Aria.
Svi štite svoje zločince i svi se bune kad oni drugi te doživljavaju kao heroje, svi koji su radili zlo nad civilima, neka odgovaraju, ima, sud imaju dokazi i šta, se političari petlja ju u to. Ko nije kriv ne treba da se plaši niti da ga politika štiti. Dok ne budu svi realni i priznali zločince za zločince, heroje za heroje, a ne nazivati ulice po njima i td itd itd. Ovaj Ko šić postao prvi SDA dupelizac, koji mu je cilj ne znam, ali nejasno je zašto
Svi štite svoje zločince i svi se bune kad oni drugi te doživljavaju kao heroje, svi koji su radili zlo nad civilima, neka odgovaraju, ima, sud imaju dokazi i šta, se političari petlja ju u to. Ko nije kriv ne treba da se plaši niti da ga politika štiti. Dok ne budu svi realni i priznali zločince za zločince, heroje za heroje, a ne nazivati ulice po njima i td itd itd
Komšiću niko neće da promjeni karaktera rata u Bosni i Hercegovini ali treba svako da odgovara za ratni zločin bez obzira sa koje je strane bio. Bilo je na sve tri strane I to strašnih zločina. Dok god zločine opravdavamo mi fa ponovo činimo. Preko 100.000 je Bosanaca i Hercegovaca ubijeno i Bošnjaka i Hrvata i Srba i to na svirep način i neka svako za svoje zločine odgovara.
Vratite nam Safeta, Beketa, Komšića i Brus Lija.
Udara krst- križ od 1172 ali će ga kao i uvijek popušiti.
Ovdje se slažem sa Komšićem! Svima nama je poznato kako komšije sa istoka prekrajaju istinu tako da će u njihovim idžbenicima za jedno 20 godina stajati da je ABiH granatirala Čačak, Kragujevac i Niš a Beograd bio pod opsadom 12 godina
Ovaj srbski hrvat bosnjake samo izkoristava zarad njegove stolice...dajte mu jos jedan mandat...ovaj nije ni hrvat ni bosanac ni srbin nego uhljup obicni koji je slucajno osto u sarajevu za vrijeme rata..
Boli njega djon! Sto smo Mi nesposobni i sto Smo Sebe kroz zadnjih 30 godina doveli u ovakvu situaciju da moramo da se pravdamo sto nas nisu poklali!….
KOMŠIĆ: "Bez obzira što je tužilac Kajganić preferencija jedinog dijela MZ, on bi trebao napokon početi raditi svoj tužilački posao, inače će nositi breme zaštitnika počinitelja svih tih najstrašnijih zločina,.." E moj Komšo naivno misliš da se ovi pale na savjest. Kao što je bio vojnik RS od 1992-1995. on je i sada vojnik RS, samo sa mnogo većom ubojitošću. Prije je mogao gađati SA sa distance, a sada je preko Marfija prodro u centar SA i razvaljuje ga iznutra.
⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️
Komsicu sve si rekao kako treba. Hinjski Kajganic je produzena zla ruka dodika. I njemu ce doci zasluzeni kraj
bravo Komšiću 👏👏