Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one sto ne razumiju. Kukic ce za koju sedmicu izgubiti kontrolu nad Rudnikom Banovici. To znaci kraj za njega i za PDA. Sada je krenuo s parama i s Niksicem(kojeg je zavrsio u decembru) da proba formirati Vladu TK. Nudi kes i spinuje. Cilj mu je zadrzati makar malo uticaja ili ako bi napravio Vladu TK nju ponuditi SDA samo da ostane njegova ekipa u Rudniku Banovici.
Novi direktor Rudnika Banovici je direktor vecini poslanika PDA.
Mahir se kroz citav politicki zivot borio protiv kriminalaca iz PDA i najveća glupost koju su neki portalcici mogli objaviti je da je sa Kukicem napravio deal.
pusi pusi pusi Kukicu hahahahha
DF
Komšić je spasio BejHa.