Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad cemo skontat da jedino sami sebi mozemo pomoci 😒😉
Kad to nismo skonta li za hiljadu ljeta, teško da ćemo ikad.
Nisi bitan budi član predsjednistva doživotno ali nemoj lagati. Lijepo ti je Silajdžić rekao nije u redu da Bošnjaci biraju Hrvatima.
pronasao se covjek ... nepravda ne moze vjecno trajati
Kako je narod glup birati cu svoje pa makar crkao od gladi. Građanska Država je jedina prava stvar u kojoj bi svi bolje živjeli ali to ne ide u korist nekim političarima koji se od nacionalizma bogate.
Samo se Komsic jos bori za Izborni zakon a realno da nije radi njega ne bi ni on. Bakir mora skontati ako se Komsic ne kandiduje da je izgubio.
Promjene,bilo kakve dolazit će polagano i na kapaljku jer evropi nije potreban rat na balkanu
Śmit je visoki predstavnik ispred evrope a ne ispred njemačke!
Kad vidim ovih (dosad) 350 komentara, i kad cujem covjeka kako govori, potpuno logicno, normalno, lucidno, pitam se kakve veze imaju komentari s tim sto je rekao? I je li neko uopste gledao video? Koja smo mi moronska zemlja.
Jadnik,bas mi te zao sejdo,oa sta ste mislili tudje da otimate bez problema aaa
Vas ljiljan ce na kraju zaliti grlo praljkovacom a vi cete dugo godina udarat glavom u zid od tuge i jada na svom POLUOSTRVU odbaceni od cijelog svijeta .
Jako lucidan za pjanca. Je li ima ko iz SDA da ih cujem da odgovara u ime BiH, kao sto to Zeljko svaki put radi.
Guten Tag Herr Komsic, leck mich doch am Arsh. Vielen Dank und beste Grüße
To vam je vas pocetak kraja eto dobili ste naziv iz EU MUSLIMANSKI POLUOTOK rasadnik problema sukoba itd.. a to vam znaci odbacivanje od svijeta kao sto se dogodilo srbiji pa kmecanje nitko nas ne voli bla bla pa onda ide sukob kako vi kazete sa 200000 ljiljana do zadnjeg covijeka te svatko na svoju stranu i teritoriju i od BIH ostaje samo sjecanje velikih bosnjaka tuzno i zalosno ali u bliskoj buducnosti ako se ne spustite na zemlju bice otprilike tako.
Ovaj pametniji i od schmida i merkelove.blago bosnjacima samo im ga je alah poslo
Hahahaha...
@sherif , wow jako duhovito, nista pametnije nisi mogao napisati, jelda, ki, li, tastatura, jelda, znao ja ili ne znao komedijaš, svejedno tutkum sejdo ne zna nijedan strani jezik, djaba ti ga branit papak
Strašno da bošnjaci biraju Komšića kao predvodnika građanske BiH, a ne SDA koja je također za građansku dok god su većina, još i inšalah na kraju! Pa kad bi bilo jedn glas jedan čovjek jedan predsjednik opet bi bila 1992. godina, ponovo, jer je i tada bilo tako!