Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabo zelena, krastaco!!!
ako taj bakir moze da laje u federaciji nekaznjeno, a placenik je ovih zabaca, e, nece moci u bl, tako mu to dodze.
jer ja sam zmija, a ti zaba, zaba, mozes da beeziiis ali dzaba, dzaba...
pravi čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme - željko komšić!
kukavicje jaje, lazni car scepan mali, podmetnut hrvatima za laksu manipulaciju, da ima i malo obraza,. nikad se oglasio ne bi, ovaj zabac.
gdje ovaj vidi komuniste, da mu se ne prEvidja? vi samo ono sto vam se ne svidja zovete komunizmom i cesce fasizmom. hoces reci da ti je zelja komunista, i drzi titinu sliku samo da zadrzi titinu imovinu koje se docepao kao navodni naslednik kpj, a u sustini je alijin borac, borac jednog islamiste i hodze.
@doors haj onda pokusaj naci razliku u prva dva paragrafa opisa izmedju fasizma i komunizma.. Oba sistema imaju jednog predsjednika, oba sistema shvataju suprostavljenje komunizmu/fasizmu za mortalne neprijatelje i kaznjivi su smrcu... dovoljno mi je da komuniste treba pozatvarati zbog opasnosti naprednom svijetu i normalnom narodu
Koje govno Komsic pi c ka najveca
kao receno: takvo ponasanje je istrijebljeno iz Evrope prije 100 godina, toliko si zaostao. i plus, daj majketi nauci koristiti komputer.
fakat je ova ftv i ovaj novinar sa 60 min. glavni eksponat sdp na cijem celu je zlatko lagumdzija,,ofucani politiicar i vucibatina ,,nataknem mu zenu a ujedno i zeljkinu ....mrs bando komunisticka....
@Englez NISI DOSTOJAN NI OCISTIT CIPELE ZELJKU KOMSICU, GENOCIDNI PUNOGLAVCU, ZELJKO KOMSIC JE JEDAN OD RIJETKIH POLITICARA KOJI MOZE PRAVO I PONOSNO HODAT SVOJOM BOSNOM I HERCEGOVINOM! ISH, ISH Enflez MONSTRUM BATKO BRALE IZ ZEMLJE NASIH PRADJEDOVA BOSANACA! IDI SE VRATI SVOJIM UKRAJINSKIM KAMENJARIMA! TAMO TI JE MJESTO, U SERVSKO SEPSKOM KRVOLOCNOM GNIJEZDU UBI*CA I SILEDZIJA! EVO TI VLADIKA DRAKULA SALJE POZDRAVE, KAZE DA MU NEDOSTAJES! ZELJKO KOMSIC JE KRALJ I JEDAN CASTAN COVIJEK A PRIJE SVEGA \"BOSANAC\"!
svaka cast Komsicu, bio i osto pravi predsjednik BiH
Komsic je svemoguce, bezgresno bice. Faraon. Imperator. Treba da se divimo njegovom svetom zabolikom liku.
BOSNJACI I SVI PATRIOTI BIh-E SU U SRPSKOM APARTEIDU I GESTAPO DIKTATURI ! KAD TI MIJO KRESIC POSALJE SRPSKE SPECIJALCE SA LJUJICEM DA TI OBIJE BUBREGE I PLECKE NI KRIVOM NI DUZNOM SJETIT CES SE MOJIH RIJECI! MIJO KRESIC JE C*TNIK NAD C*TNICIMA KO LJUJIC IZ SIPA-E , OPASNI LOPOVI I LAZOVI! TIM SPIRIC DODIK JOVANOVIC TRISIC BABIC KRESIC MAJKIC RADMANOVIC KUZMANOVIC LJUJIC COVIC (MNOGI MISLE DA JE COVIC HRVAT A ON JE OKORJELI C*TNIK JOS I KRIMINALAC I MAFIJAS KOJEG SIPA NE HAPSI?! OVI SU JEDNI OD OKORJELIH RUSITELJA DRZAVE BIH-E!ZATO SE ZURE DA MIJU KRESICU BUDE PRODUZEN MANDAT! MIJO KRESIC VEC TRLJA RUKE DA AKO MU MANDAT BUDE PRODUZEN LAZNIM OPTUZBAMA LICNO CE OTIC POHAPSIT RADONCICA, SILAJDZICA I OSTALE BOSNJACKE POLITICARE, SJETITE SE KAKO SE BIO UHITRIO UHAPSIT LICNO AHMETOVICA! OVE PODMETALJKE KO OVA O MERHAMETU SLUZI KRESICU ZA LAZNU PROPAGANDU BRISELU I PODVALE BOSNJACIMA! NE GLASAT PO NIKAKVU CIJENU PRODUZENJE MANDATA MIJU KRESICU!
@Insajd e jbem te glupa, kad bi dizao individualne politicare iznad boga :D koji si ti seljak. Takvo ponasanje je istrijebljeno iz Evrope prije 100 godina, toliko si zaostao.