Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam musliman , al si u pravu, ovo nisu olimpijci ovo je turistička skupina koja će bezveze da potroši desetine hiljada eura ove jadne države , a za uzvrat će nas brukati i osvajati 32. Ili 45 mjesta! Al nek se slikalo i kakva popila , pa ćemo za sportistu godine markicu bocajara , ipak je zamalo ušao u krug zadnjih petnest na mediteranskom igrama u ovm popularnom sportu hahaha
jooooj pa sta vi u federaciji radite osim sto primate delegacije, slikate se sa njima, pijete kafe, i se.r.e.te narodu Gdje su Slinaj.d.jic, Se.r.ic, i Pi.hi.c na slikama??? Jel to se oni ne odazivaju ako nema arapa u posjeti???