Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece boziji shvatite vise da nije bitno jel neko hrvat bosnjak ili srbin bitno je da zeli ovoj drzavi dobro .... ja se satra pricajuci u tome da treba ukinuti RS i da postanemo svi jedna drzava... SAMO ZBOG SMANJENJA ADMINISTRACIJE !!!!!! MENI JE DOSTA OVIH PAPAKA NA VLASTI KOJE JA SVOJIM NOVCEM PLACAM I ONI SU JEDINI LJUDI KOJIMA OVAKVA DRZAVA ODGOVARA !!!
Alo Pasa... sta kazes Tadic u vukovaru ... vidis nisam znao..... pa sta je to posebno na vukovaru ako je kako kazes da u Srebrenici nije bilo genocida onda u vokovaru je sve bilo cisto kao suza .... ah da odsad kada se tebi obracam avno pisem vukovar malim slovima sve dok i ti i takvi ne skontaju sta je srebrecica i sta je vukovar i skim se bratite... Stvarno nisam pripadnik nijedne od ovih nacija. Prije svega se smatram covjekom a to u sta vjerujem ne igra ulogu. ali me nerviraju one price pojedinih hrvatskih \"CLANOVA\" ovog sajta kada spominju \"bracenje\" sa \"bracom srbima\" poricu genocid u srebrenici i zaboravljaju Vukovar....
HERCEG BOSNO SRCE PONOSNOooooooo
@ hvo ijekavica bre , ne ekavica! I moras na kraju napisati ZDS inace ce skontati da si vlah bre !
Ovo su činjenice...sa kojima se slažu građani....na 72% teritorija BiH... Toliko o vamam multietićarima....bljak.... Možete formirati vlast oko sarajva...i zenice...ehhehe Patite......
sve su prilike da si genoci.daš opet zaboravio popiti one tablete za sizofreniju
Birajuci Komsica i Lagumdziju,muslimani su se udaljili od politickih procesa na prostorima bivse JY,jer je ocigledno,da se posjetom Tadica, Vukovaru,priprema teren za balkanski dvojac Beograd-Zagreb,koji ce kormilariti,ovim prostorima. To se kako Hrvati kazu,ocitava i u koaliciji Dodik-Covic,koji ce biti stabilizacioni faktor,ovim procesima. Vrijeme ekstremnih, desnih opcija je proslost,koja ce se pojavljivati jos samo u folklornom obliku,a Sarajstan ce dobiti perifernu ulogu,gdje ce uz pomoc turskog faktora i dalje graditi minarete,uzgajati vehabije i optuzivati sve i svakoga za genocid,fasizam i neshvatanje ideje,da je islam odbacen kao faktor,bilo kakvih politickih igara.
Željko Komšić,izlaze poznate stavove muslimana; -ko ne misli kao mi,on je fasita,ravan,vjerovatno nemackom nacizmu,ako ne zaista i italijanskom fasizmu. Da u Srebrenici nije bilo genocida je istina a sve ostalo je politicko-propagandna nadgradnja. Pokusaj muslimana da preko tzv.socijaldemokratije,ostavare svoje sovinisticke ciljeve,nije je u domenu nemoguceg,iz raloga,da je danas vrrijeme liberalnog kapitalizma,gdje je socijaldemokratija,sporedni igrac. Milorad Dodik je to shvatio brze od drugih. Birajuci Komsica i Lagumdziju,muslimani su se udaljili od politickih procesa na prostorima bivse JY,jer je ocigledno,da se posjetom Tadica, Vukovaru,priprema teren za balkanski dvojac Beograd-Zagreb,koji ce kormilariti,ovim prostorima. To se kako Hrvati kazu,ocitava i u koaliciji Dodik-Covic,koji ce biti stabilizacioni faktor,ovim procesima.