Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti je zlatna predsjedniče Komšić!!
Svaka čast g- dine Komšić. Svaka ti vrijedi šorvana. Najveći neprijatelji BiH su Čović i Dodik. Ende.
Jesu istina. Ti si i pored svega najveca izdajnicka hinja na Balkanu.
Kako je ovo tebi Zeljko doslo kao kec na desetku....svakako nisi nista radio pa sada jos izborna godina...ihhhhh moj Zeljko....
konjina od covika.
On beljezga i nanosi nam samo još višu štetu, ne možeš se sa rogatima bosti, trebamo biti svjesni da oni više vjeruju Plenkoviću i Hrvatskoj nego svim političarima u BiH, eto kakav je odgovor Biserka dobila danas oku pristupanja pregovorima, toliko o vašoj sposobnosti
Bravo Komšo , vodim te na rakiju kad te vidim al samo jednu!
Kandiduj se da te biram pa neka bude rata što bi rekao Selim Bešlagić. Bolje i časno umrijeti nego biti kolonija Srbije i Hrvatske.
Ništa ne brini Sejdo dobićeš ti od dzamijskih elektora još jedan mandat.
💪🏻 Bravo 🇧🇦
Al im ga predsjednik zabiberi, nema većeg meraka od zaokruživanja Komšića na izborima
Imas moj glas DOZIVOTNO!
u kost!
Svaka mu cast I hvala u ime svih nas normalnih obrazovanih pristojnih mrznjom na zadojenih gradjana ove izmrcvarene drzave!
kako ga nije sramota, otvoreno se stavio u službu sda i 12 godina uzurpira mjesto koje mu ne pripada. ni riječi o korupciji svojih koalicijskih kolega. Da mu nema spomenute dvojice ne bi imao što radit jer protiv sda kriminala ne smije zucnuti.
Bolesni narodi kad izađu na izbore, glasaju iz inata i biraju svoju propast. Tako Srbi biraju Dodika, Bošnjaci Komšića, Hrvati Čovića, Srbi u Srbiji Vučića. Samo nastavite tako, bolji život niti ste zaslužili niti ćete ga vidjeti. Samo bolestan čovjek može voljeti više svoje idole od svoje djece i porodice.
Samo bolestan covjek moze voljeti susjedne zemlje vise od svoje i navijati za timove pod susjednim zemljama umjesto za svoju!
Komsic za jedinog predsjednika BiH!