Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZELJKO KOMSIC dalje ne treba ni govoriti. Idemo svi za Zeljka 2 na prema jedan za BiH u predsjednistvu. DO POBJEDE !!!! 💪🏻💪🏻
Samo Komšić !!!
Boriša Falatar je daleko bolji kandidat!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Nisu smjeli doci Sefik I Radoncic jer su za Mirsada nizi rang po inteligenciji i znanju Pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - FACEBOOK LIVE razgovoru DANAS od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #mislislisvojomglavom
Da je Komšić kandidat za bošnjačkog člana predsjedništva ne bi dobio ni 1% glasova. Ovako Bošnjaci iz obijesti glasuju da Hrvate preglasaju. Bošnjaci su izgleda odlučili srušiti i podijeliti državu
Uhljeb kampanju zasniva na plasenju naroda Covicem i Dodikom.Stolice se svezo.Covic te ne hebe te ni 2%,a ti stenjes okolo Covic,Covic!Narodu je dosta tvog KOMPLEKSA od onakog Covica.Ti bi glas?Komsicu, prevazidjeno je.Mi smo gladni.Daj program i posao.Zaustavite imigraciju.8 godina tvog uhljeba sve si pokrao,malo ti?Glupan te moze zaokruziti.Zasto je toliko BiH iseljeno?To nebitno???Pa vise si na vlasti od Covica bio.Ti si pošast.Pricaj nam o fabrikama, dosta Coviceve biografije.
Željko zovi kad budes peć rakiju
Ali I dalje lik svjesno ide na to da glasovima bošnjaka bude član predsjedništva Iz reda hrvata... I to nije uredu
DEMAGOG I UBLEHAŠ ŽELJKO KOMŠIĆ JE DOBIO ZADATAK DA RASTURI I PODJELI BIH.
PO USTAVU BIH JEDAN NAROD DRUGOM NARODU NE MOŽE BIRATI PREDSTAVNIKE VLASTI. AKO TO BOŠNJACI UČINE KRŠE USTAV I SVJESNO UVLAČE BIH U POSTIZBORNU KRIZU.
1. Ustav se donosi slobodnom voljom legalno izabranih predstavnika gradjana BiH i to u skupstini BiH po tacno propisanoj proceduri napisanoj za promijenu prethodnog ustava u prethodnom ustavu. 2. Ustav se ne moze zvati kao takav ako je donesen ucjenom i ratom. To nije ustav. 3.Posto smo iz tacke jedan i tacke dva saznali da ovo danas zapravo nije ustav, nego ucjena koju ne podrzava vecina gradjana Bosne, onda znamo i da nemamo nikakvih naroda nego prostu vecinu i manjinu.
Koji si ti demagog kao i tvoj šef Komšić, ne može Bošnjački narod kojeg je preko 50% u BiH birati ili tacnije diktirati drugom narodu predstavnike. Po Ustavu BiH Hrvati biraju svoje a Bošnjaci svoje predstavnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dakle zašto za 4 godine poslanick9g mandata nisi riječ progovorio ... smisljao čovjek ...
Uhljeb bio tu i nista nije uradio kao Bake i svi ostali prije njih
Željko Komšić je TITO !!!
Nije djubre. A nije nista ni uradio. Makar jebe zivce ustashi Covicu, Ja mu imena!? NeCovic bi bi se trebao zvati. Narodski-GOVNO
Povuci se politike, nije to za tebe..
De ba Komsicu imao si priliku nisi nista ni pokazao ni uradio i sad bi opet da uzivas u clanu predsjednistva i nista ne raditi, pa dosta te jarane, pusti malo i druge. Ali opet bolji si ti covjek od Covica. Ma ista se te vi govna.
Zeljkini rezultati kao najveceg borca za BiH su apsolutno isti kao i najveceg neprijatelja BiH, Covica. Nakon sto je vec ispunio plan od dva mandata, 96 plata i 96 toplih obroka, novi plan je jos 48 plata, a nova vizija jos 48 toplih obroka u naredne cetiri godine :)
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top