Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je izradio imunitet: rakijica, nerad i skijanje, pa mu korona ništa ne može.
Bgm, gradjanska nam svaki dan sve bliza ✊
@BosniacumLilium zbog takvih uglavnom BiH ne može naprijed. Svako pokušava da bude “duhovit”, a ne pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
konacno dobili gradjansku drzavu.eee to necete gledati.srbi i hrv nisu za gradjansku ni unitarnu bh koja nije kao bilo koja druga zemlja nego ima specificnosti,tri naroda,religije ravnopravne.ko brani gradjanima bh da se osecaju gradjanima.iza svega se krije prica o ukidanju entiteta,moguce pravljenje nekih izmesanih regija i jedan covek,jedan glas,jedan predsednik.muslimani su vecina u bh i bili bi vecita vlast.silom ni milom dejton ne mozete menjati
Bgm, gradjanska nam svaki dan sve bliza ✊
Uuuustaaajte vi gradjansko rooobljeee, vi suznjiiii koje mori glad! Vec grmi razum u svom leeeetu, cas je krajnji dosao sad!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Moj Komšiću bili njega briga za građansku BiH. Njima treba ovakva BiH nefunkcionalna do trenutka kad svi budemo ili pod zemljom ili van zemlje.
Eh, moj 'Komso'; Nazalost, oni drugi imaju svu vlast i moc.
Ovaj Klix pun seljačina i papaka iz Srbije, fašista nacista i čobana.. I ono došlo klikat negativne. Jadovi jadni građanska će biti kad tad. Mnoga su carstva i monarhije prošli kroz Bosnu a Bosna je ostala: Rimsko, Osmansko, Austro Ugarsko i Jugoslovensko I SVI SU NESTALI. NESTAĆE I OVI SAD!!!
Da nema ovih seljaka što silaze s brda i glasaju za SDA davno bi nam bilo bolje
Šta kaže podguz? Jel mu riđobradi dao uputstvo šta će reći? Ta neće valjda on sam razmišljati.
Boli Satlera za tvoje glupe izjave.
Građanski koncept BiH je neodrživ, Komšić je nestabilna osoba koja svojim radom i ponašanjem sve više podsjeća na Slobodana Miloševića u pokušaju očuvanja Jugoslavije, BiH da, ali ko država tri kostitutivna,ravnopravna naroda, drugačije NE.
građanska država jedini pravi i ispravan nacin opstanka bosne -pod hitno ukinuti konstitivnost -svi u ovoj drzavi moramo biti ravnopravni u svakom pogledu
Vi bi pruzali pomoc u reformama tamo nekim predstavnicima, umjesto da sami radite pos'o za koji ste izabrani i placeni. Saka jada.
Bogu, Božje a Državi njeno.. Voli svoje poštuj tuđe, ne pričajte I ne smanjite moralnu prodiku jer ste zadnji koji poznaju osnove života. EU je trebala već biti kod nas ali kad vide ko su nam političari, normalno da odustanu od svega..
Komšić podržava reforme za EU? Pa nemože onda podržavati istovremeno i EU i SDA. Jer SDA koči sva približavanja zemlje EU. Zato smo i završili u srpskoj bezcarinskoj uniji. Srbija žonglira između Brisela, Moskve i Pekinga. Turska im isto radi poklone, jer je Srbija za tu zemlju tranzitna zemlja. Sve i jedan turski šleper prolazi kroz Srbiju. Začarani krug za BiH. Nemeš se više izvući zagrljaju Srbije.
Ko da se ti pa nesto pitas, prodana duso!
Je li se Satler začudio što si u koaliciji, kojoj to ne odgovara?
ZAMOLIO BIH BOTOVE IZ SRBIJE , REPUBLIKE SRPSKE I COBANE IZ FEDERACIJE DA VISE NE PISU NA KLIX.BA
SAMO TI ZELJKO RADI SVOJ POSAO . BOTOVI IZ SRBIJE , RS I DOMACI IZDAJNICI NEMAJU NIKAKVE SANSE . POBIJEDILI SMO IH KADA SU BILI PUNO JACI.