Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Komšić kakvi bakarači on neće predstavljati Hrvate to necemo dopustiti.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
Hadžikadić, ništa drugo. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći ! #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Nismo i nećemo. ❤️🇧🇦❤️
Zbunio se, od 23% Želja, ebem mu miša, ostavi se rakije!!!
@BradaBarikada7 Objesi se, balavče, uljepšaj svijet.
Hajde Šefko...makar jednom za raju...onako iz srca...reci nešto protiv Baketa...SDA... Ne budi njihova pudlica... :-)
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Avaz nije objavio riječi o profesoru Hadžikadiću jer je svjestan da je najbolje držati ovakvu intelektualnu veličinu u informativnoj blokadi. https://mirsadhadzikadic.ba I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC
Komšiću imaš moj glas! Ne zato što si dobar političar nego samo zato što je čovke ratni zločinac i rušitelj BIH!
Svaka čast Komšiću, ali demokratija u BiH ne postoji sve dok glasamo nacionalno pa makar i kao muslimani za katoličkog člana predsjedništva. Promijenite prvo muslimana na vrhu, dajte šansu nekome novom, a onda može doći na red i katolik. Pravoslavci će kao i uvijek zadnji skontati fol.
Svi oni koji su željni blokada, zastoja na putu u NATO i EU, mržnje, napetosti, a možda i novih sukoba će glasati za Sabahudina Khomšića. Nadati se da će takvi biti u manjini pa da nećemo morati ponavljati već pređeno gradivo iz prošlosti.
Pojacaj to kmecanje.
@adilMr Nije više u pitanju HDZ, ovi ili oni. Hrvatskom narodu se prelila čaša. A kada se jednom narodu prelije čaša onda se može očekivati svašta. Tada je dovoljna i mala iskra da plane veliki požar. Vjeruj mi da ovo više nije zahebancija, nego vrlo opasna stvar.
istrošen, populista, kaznjen za gocor mrznje- nije moj izbor. ako zelis nesto novi tu je mirsad i boriša
Zašto se istrošeni bošnjački prezervativ ne kandiduje za bošnjačkog člana predsjedništva? Zato što bi tek onda vidio koliko ne vrijedi.
Hadžikadić, ništa drugo. #novaBiH