Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu "Bosnjaci glasajte za mene da se uhljebim jos 4 godine i dajem suplje kvazipatriotske izjave!Niti sam ista postigo, niti cu ista postici ali eto, nece biti covke nego ja!To sto ce bih izgubiti u blokadama i prepucavanjima jos 4 godine nije bitno.Bitan sam ja jer sam noso manjerku u ratu!"
Nemaš ti to šta poručivati iz Tuzle, nego pravac u Široki Brijeg i njima objasni.
Bravo!
Prica li iko o ekonomiju, znate li uopste sta je to? Kako Rambo kaze narod se zaludjuje stvarima na osnovu novcanika, sirotinja ce pricati o glupostima da se makne od realnosti dok ce srednja klasa o putovanjima, provodima, snovima a bogati o investicijama, ulaganjima, smislu svega. Puno je sirotinje pa ih dobijate na osnovu ovog prvog sistema, da smo malo bogatiji ne bi vas bilo ni na mapi.
Daj ba pojavis se samo svake cetiri godine i laprdas nesto,kompletan DF ti prelazi u SDP,niko ti ne valja u DF-u samo ti fin.Odskakutaj laganoooooo
najbolja opcija i izmjena izbornog zakona bi bila upravo da jedni drugima biramo predstavnike.. mislim da bi dosli do najboljeg moguceg rezultata u datoj okonosti.
Ma gospodine Komšiću, zaustavite vi radikalne Bošnjake u Sarajevu koji podržavaju teroriste i diktatore, a pustite Čovića koji traži ravnopravnost za svoj narod koji ga iz godine u godinu sve više podržava, danas u sklopu HNS-a sve više, a vi gospodine Komšiću prestanite biti licemjer i zloupotrebljavati institucije BiH i izborna pravila ....
zeljko bezveze uzimas glasove denisu becirovicu koji je u pohodu za clana predsjednistva protiv SDA klana. prije sam glasao a vise ti ne vjerujem
Od pocetka tvrdim da si ti moralni kepec, i svakim danom to potvrđuješ... ti i partaja oko tebe samo želite bolesno da budete na vlasti a ne nudiš ništa osim isprazne demagogije, niti jedan konkretan potez niti ideju ti imaš, samo želiš na vlast... a njaveci problem si ti jer svojom bolesnom željom ciniš destrukciju i zauzimaš prostor nekome sa idejom tko bi mogao pokreuti nešto konkretno... ni do sada nisi ništa napravio zbog tebe i takvih razmišljam da idem!!!
željko napred, neće nas niko zaustaviti...
Moja podrska Zeljku Komsicu!
Gdje su tu tisućljtne hrvatske zastave, ako će njih zastupat, jer znamo da neće hrvati glasat za njega.
Mozda ce glasat Bosanci katolici?
@DrVejsilHetjimitj Ja kao srbin katolik ću glasati za njega
Večina popisanih Hrvata u BiH je na refrendumu 1992 tražila opstanak BIH A NIJE IMALA TREĆI ENTITET ! U Sarajevu je procentualni isti broj učestvovao U ODBRANI od napada, ista stvar u Tuzli. Aposlutno je veči broj mogao biti samo da je Boban pomogao Sarajevo, ali i sam se branio ni njemu nije niko pomagao. I sada imamo Dodika koji sanja i radi na uništenju BiH a Čović mu je guzni drug ! A Čoviću ne valja Komšić, kao prvljavi bošnjak a on sam ČISTI srpski četko !??
E koji je ovo jad od covjeka! Ne znam je li jadniji on ili boosnjo koji ce mu dati glas. Jad i bijeda.
Željko Komšić je jedan od najboljih političara u BiH, kad je trebalo borio se za BiH, jedini je rekao Vučiću otvoreno miči prste sa Bosne da ne dobiješ po prstima. On je hrvat broj jedan u BiH
frajer je uzeo 4 miliona kad je napustao sdp
Komsic - Hrvatski Mirsad Hadjikadic- Bošnjacki Nezna se jos- Srpski
Imao si šansu spasiti i rvate i bosnu jer si tako pričao ,al si uprskao ili nisi ni znao.