Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To predsjedniče sa tobom do kraja i do jaja za UZP-ovce!
DOBRO JE TO SVE KOMŠIĆU, IDEMO SAD DALJE, HDZ I COVIC JE SMIREN, SAD IDEMO PRAVITI VLAST BEZ SDA DA NACIONALNE SMRDINE ZA SVA VREMENA POŠALJEMO NA DEPONIJU!!! NAPRIJED LJEVICA NAPRIJED SOCIJALDEMOKRATIJO!!!!!
UZP stoka nek ide u zatvor
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I sad će mu cijeli mandat proć u pisanju pisama, PELJEŠAČKOM mostu kako On kaže prepiranju sa Srbijom i Hrvatskom i sličnim nebitnim stvarima koje i nisu realni problemi naroda u BiH i na kraju jedno veliko ništa
trebao je čović sjesti, pa svađati se sa bošnjacima, kočiti i blokirati rad svih insitutcija, jer eto, može mu se, graditi pelješki most sa hrvatskom, blokirati reviziju presude protiv srbije, dočekivati osuđenog ratnog zločinca Kordića, liti suze za Praljkom i drugim UZP-ovcima. To bi nam valjalo.
asistencija A sta bi on trebao uraditi kao predsjednik ? Pojeftiniti gorivo?
Zeljko, samo prouci Fatihu i neboj se nicega!
Joj sto su ovi komentari sega. Prvo Simici cak paze i kad ce objaviti kakvu vijest, tacnije objavljuju vijest kad nema naroda, tako da mogu manipulirati sa glasovima za "top komentare", a onda kad se nakace UZP i genocidni komentari, pa kad krenu UZP-ovati i genocidisati verbalno normalne ljude, stvarno da ti se zivot zgadi, ono normalan covjek pomisli, "pa zar ima tolikog smeca na ovom dunjaluku"? Nazalost, takve pogani cak ima i u Bosni.
Tihi bojkot cini cuda. Znaci proglasili Zelju Soldena nepozeljnim, ok, uzeti poslovni imenik, pronaci poslovne subjekte iz Zepca, sve ih popisati, pa na tihi bojkot. Ne narucivati robu od njih, ne ici na nikakve zmijske portale koji su banirali sve one koji nisu UZP ili genocid, time im pravite promet. A tihi bojkot cini cuda. Ugledas proizvod na polici, pogledas iza gdje se radi:proizvodi, vidis, samo ga vrati nazad na policu. Sve sto kupujes, cak i domace, provjeri gdje se pravi.
Isto vrijedi i za one koji narucuju robu na veliko, za velike firme i velike poslove. Ako ti neces da odradis tihi bojkot, onda treba tebe bojkotirati. Uglavnom, danas kad kupujete Bosnjani, nikad ne kupujte nista, a da ne znate odakle to dolazi i gdje je proizvedeno.
nije nijedan za pohvaliti ali Željko od kako se pojavio na političkoj sceni običan hajvan i to ono za prave
Lazni Car Zeljkan Mali
To predsjednice,ti si jedini pravi promoter Evropskih vrijednosti,a Evropska vrijednost je i antifashizam,i ravnopravnost svih gradjana i naroda.Kakav Covic bola ,to je jedan coban koji bi da uzdize samo svoje stado ,a da razvaljuje druge.Okle njega sa Evropskim vrijednostima,on ce brzo u prdekanu ko i njegov mentor iz HDZ Hrvatske ,dosta je palamudio i radio na stetu Bih ,e neces vise razbojnice
https://poskok.info/zeljko-mi-te-se-stidimo-komsic-u-brussels-poslao-poptuno-nepismeno-pismo-pisano-na-pokusaju-od-hrvatskog-jezika/ Pa ne popij i ne razbij :-D
@OlovnaKisa Smješan si, baš kao i Komšić. :-)
@OlovnaKisa Evo ti još malo lakog štiva, a možda je i ono preteško za tebe. :-) https://poskok.info/komsicu-de-su-ti-pare/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je Zeljko, mora se reagovati, kad te omalovazavaju i pljuju. Hoce bitku, dobice je...
Libo te .ac,u-bilo ti je problem vracat kredit sad vise nije!Malo po Srb ,malo po hrv, malo püo covicu, muslimanski glupani pljescu, vlast ce formirat za 2 godine, zalba jedna, druga, dom naroda, ovaj, onaj, blokade, odbijanje zupanija da provode odluker cent vlasti, al tebe se to ne tice!Tebi tvoja gebira sjeda svaki mjesec!
@stern moja sućut
Samo si tzrebo jednu rupu na sredini pisma napravit da ga lakse nabiju na .u.ac!Kmeeeeeeeeeee, Sejdo ,kmeeeeeee!Usput, sve to oni znaju ali im je pojasnjeno o cemu se radi-tocno, precizno i podkrijepljeno brojevima!Tek je pocelo moj Sejdo samo steta pa ti neces snositi posljedice nego ode bih jos 4 godine!Ucinio si nam uslugu jer smo sad internacionalizirali svoj problem!Zato planiraj svoje posjete sarajevu, zenici ,kaknju, pa opet sa, ze ,kakanj, pa opet...
@stern moja sućut
kao da EU zanima sta taj seljak ima da kaze...Covic, Komsic, Izetbegovic, Dodik sve je to isto sranje, EU se svima njima smije. I ja se pitam kako takve budale mogu pobjediti na izborima... a onda se cudite zasto vam je zemlja kakva je...Pa ta budala Komsic, slicno kao i ostali politicari u BiH, nema pojma o ekonomiji ali to glupim Bosancima i Hercegovcima ( tu mislim na sve vjere) nije bitno, njima je samo bitno dal je veliki hrvat/srbin ili bosnjak.
A jes se drznuo, ko bi rekao, bio mi zadnji na spisku za glasanje a sad prvi. Nikad ne reci nikad u politici, klasičan primjer. Aaaa zipa Komšića što je nadošao , ljubi ga majka..
Dvoličnost i cinizam
Što ovaj Željko išta napravi za BiH ili za bilo koga ja ću svima Vama na klix komentarima poflautat lagano
volis da flautas pa trazis razloge, aa?
Pročitah od A do Ž, i šta reći nego aferim. Odlično kazano, i sve je tako kako piše. Mrš stoci ustaškoj iz UZP HDZ-a.