Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je Komšić jadan, nesposoban i nikakav isto toliko je jadan, nesposoban i nemoralan cijeli sastav Federalne vlasti. Isključivo znaju samo da grabe novac i bogatstvo i pitam se kako ih (dakle sve do jednog danas okupljenog oko ovog predivnog i uzvišenog događaja u našem gradu) nije stid a naročito kako ih nije Boga strah stati i podlo i namješteno se smijati ovoj gromadi od čovjeka Svetom ocu.
Jel onda kad si ti pobjegao iz Sarajeva 93 u Kiseljak i dalje kad se zakuhalo sa HVO-om
Ti lupetaš gluposti. Ako ne znaš kako je bilo onda i ne komentarišpi.
"Crkva se ne bavi politikom." De ne lupaj Komsicu . Pored biznisa to im je najveca preokupacija
Al je ga Franjo prestigao u Ford Focusu.
sta ti ba znas, idi postavljaj kipove bez dozvola
Ivo, slobodno s papom o Marxu, to je čavezov papa, klero-komunista a ne kao mnogi kliksaši ... nit znaju šta su ni ko su... ljudi mase,gdje masa tu i oni...