Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si velicina kandidiraj se za bosnjackog clana predsjednistva,ionako su te oni birali...
Čovijeku svaka cast, kapu s glave treba skinuti.
Poštujem Komšića i kao političara i kao presjedavajućeg tročlanog Prijesedništva BiH. Ali ovaj blog (ranije nisam čitao) je maksimalno patetičan. Pa šta se on ima stalno nešto pravdati kako je bio učesnik rata, kako je bio prvoborac, kako je \"šatro\" prošo i izučio zanat življenja u Sarajevu. Pa vazda je bilo u Bosni da je sramota sebe hvaliti, isticati, \"busati se\". Ako si stvarno pošten ( a mislim da jeste) narod to primjeti, ako si dobar sugrađanin također okolina primjeti, i sl. Ono baš mi je bezveze ovo postratno isticanje i prvadanje, to kod nas postaje hit..Te nisam ja uradio ovo, ali jesam ratovao za \"ove\", nisam uzeo stan koji su mi nudili..De ba dosta je toga! Sve to raja vidi kako je i prema tome će te i vrednovati...
Josipe glup si, mora da ti je vrucina u kamenjaru sprzila mozak.
Tesko nama kada nam Zeljko Komsic nudi spas.
Nevjerojatno kako je ovaj covijek nepismen i primitivan, ako je on neki predsjednik onda ova zemlja nema sto da trazi u razvijenom i normalnom svijetu. Pravi prototip Alijinog \"Bosanaca\" katolicke vjeroispovjesti.
Nevjerojatno kako je ovaj covijek nepismen i primitivan, ako je on neki predsjednik onda ova zemlja nema sto da trazi u razvijenom i normalnom svijetu. Pravi prototip Alijinog \"Bosanaca\" katolicke vjeroispovjesti.
kad vidi da je zablokiro do jaja onda zablogira do k..ca.. dzavolu prodana dusa.
Priča prva: svi Robot-i su napravljeni za njegovog načelničkog mandata na teritoriji Novog Sarajeva, i on kao nije ništa \'\'stavio u padže\'\'. nije malo sutra, poklonjeni mercedes to dokazuje, a zna se da se ovakvi pokloni ne poklanjaju \'\'onako\'\'. on k\'o levat i primitivac ga uzeo. a keša k\'o fol nije bilo!!! bio je sa mnom u vojsci i bio je dobar momak, ali mercedes od tajkuna... Pa pobogu predsjedniče. Priča druga: ne spominje u rashodima da plaća 600 KM mjesečno privatni vrtić kod Danisa Tanovića, a tek ceremonija dolaska po dijete (svaki dan prolazim i često vidim tu ceremoniju), 4-5 bijesnih auta sa rotacijama i 5-8 naoružanih mrcina. trauma za ostalu djecu. dakle njegov odlazak po dijete u vrtić košta porezne obveznike barem 1000 KM svaki dan. Zaključak: Nemoj više o poštenju predsjedniče tite ti mrtvog!!!
komsicu Seejdo, prljavo koopiile lazljivo podmuklo ,kad ces se skinuti narodu sgrbace??? ti si po mom skromnom misljenju najveci lopoov medju loopoovima. jesi sitna riba i kokosar medju profesionalcima ali si samim time jos odvraniji jer pokusavas narodu da se predstavis kao castan i posten. jedva cekam da te sklone da te mogu nasamarat na ulici kad te vidim. gnjido prodana, kad si svoj narod izdao i prodao sta tek mislis mom?
Ne radi se o Nissan Murranu; pa nece voziti Ficu. Nije neobicno da politicar tog ranga vozi auto te klase. Radi se o tome sto je to najveci demagog i sto Bosnjacima demagogijom i prihvatljivom speakom maze oci. Vise cijenim hravata ili uopste covjeka koji stoji uz svoj nacion.
Pise li: 1. koliko je dobio za neboder na mjestu starog kina Kumrovec. 2. koliko je dobio za Robot u Novom Sarajevu, koji se nekim cudom izgradio ODMAH NAKON sto su \"slucajno\" izgorile barake koje su tamo bile. 3. sto mu je vlasnik ROBOT-a dao Mercedes na vozanje. Nako? Im\'o je dobru perspektivu, ali se prodade tako da je svaka dalja prica besmislena.
AKADEMIK , pipo4EVER I Lloyd su jedan te isti lik koji SJEDI U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISE KOMENTARE. ZATO ´NJIHOVIˇ KOMENTARI GLATKO \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
Sejda Komsica blog citaju jos samo DVIJE BUDALCINE: njegova zena SABINA I Pipo4EVER
Dobar je murano, ne vidim sta je problem.