Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli Komsica i Mektica, sto krajisnici uvece ne mogu sigurno van i zakljucavaju se u kuce. Strahuju za svoju djecu kad negdje idu. Gradjani se ne mogu opusteno prosetati svojim gradom, sve zbog migranata. Zasto ne ide vojska Bih na granicu sa Srbijom da se zaustave migranti??
@SS777 Zato sto ne da Dodik da vojska ide na granicu, jer bi se zamjerio Pichkoustom 😡
"Radi se o nedopustivom narušavanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Bosne i Hercegovine." Kako su se ti migranti pojavili na granici sa Hrvatskom ako odrzavas teritorijalni integritet? Policajci na nasoj granici su posljedica vaseg neodrzavanja integriteta, a ne uzrok.
Treba postaviti minsko polje na granicu pa neka onda Komšić proba prijeći
Ako sam dobro shvatio, mi smo napadnuti vojno od Hrvatske? Ljudi sa naoruaznjem ulaze na teritorij druge drzave? Koliko znam policajac jedne drzave nije policajac u drugoj drzavi.Poslati OSBIH na likvidaciju terorista koji ulaze. Hvala
Bravo presjednice nek si mu reko
Komsic, najveći hrvat na svijetu!
Cim predje na teritoriju BiH uhapsiti ih, pa polako po proceduri ;)
Dragi gospodine Komsicu: Po sengenskom rezimu na zelenoj granici je dozvoljeno u smislu zastite europske granice ulaziti do 3 km u tudi teritorij. laku noc
@gooUser1563361358 Jeste po sengenskom, al mi nismo potpisnici sengenskog sporazuma!!!!
A zasto Bosna ne vraca migrante u Srbiju negi ih odmah do granice sa hr dovoze?
@naftalin Bolje je pitanje zašto ih uopšte prima i ko dobija pikslu od toga...
https://ads.suprnation.com/redirect.aspx?pid=16272&bid=1491
Izbor Komsica prvi put je bio korak nazad, a njegov izbor drugi put je bio 10 koraka nazad. I takodje je otkrio par stvari o Bosnjacima,
@moja_tetka Eto trebo je Čovič pa da grohnemo ko Aluminij Soko i ostali.
Svaka ti cast zeljko. Tako treba sa govnarima samo drsko. Sa njima Nema fino.
U raspalu bejha ulazi tko hoće. I Hrvati i Srbi. 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💟💟💟💟💟
glupim balijaćima komšić idol, za nepovjerovat
to treba pohapsit i poceti proces!
Koliko si Komšiću ostao ljudima dužan za kampanju? Svi ste puni oraha u džepovima a lupetate po portalima kao da mozga nemate. Državnički je držati se principa a nije malo ovako, malo onako. I riješiti spor i nedoumice putem službene pošte ili sastanaka, a ne preko Klix-a ili nekog drugog portala. Manite se predstava u vašoj sopstvenoj režiji. Sram me je i stid ko me predstavlja na svim nivoima vlasti.
Komšija de još koji poen osvoji na galamu. Čovjek kaže da smo prijateljske zemlje i ti ga na to optužuješ? Da ti nije cilj samo osvajanje nekih niskih primtivnih lokalnih političkih poena, pa hajde. A nema sa kim nisi bio u koaliciji tako da nemoj da bull shit about principima. Trebaš prvo Komšiću znati gdje ti je mjesto, kakva ti je pozicija a nije da se ku...iš iz kafane a poslije se vadiš na "malo se popilo".