Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLAS ZA ZELJKU KOMSICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako se pravi promocija i kampanja i ovakvim stvarima se pobjedjuje na izborima a ne: tamo nekim NAS ovaj NAS onaj i oni znaju a nista ne znaju,a kak oda znaju !
vidi ovo????bez telohranitelja ide!!! a onaj ronhil ni po BL da se osmjeli da ide bez mrtve straze!!
nas u kuci ima 4 to jest 4 GLASA ZA SDP SDP SDP SDP
za promjene - za sdp!!!! samo oni mogu uciniti nesto bolje, dosta je vise ovih lopova... SDP- MOJ GLAS IDE VAMA!!!
@Meho Mehaga u pravu si.. Nema Vlaha na Ilidzi vise, ali nema ni B.A.L.I.J.A.N.E.R.A u 76% BiH MASALAH...
Da li gospodin Komšić ima godišnje planove rada, koje mora imati svaki član predsjedništva..? I koliko je stavki iz tih planova realzirao?
U zaseoku Sovića Mahala kod Jablanice desio oružani incident u kome su četvorica Bošnjaka iz automatskog oružja pucali po kućama hrvatskih povratnika, javlja dopisnik Srne. Do incidenta je došlo u ponedeljak oko 22 časa, prilikom provalne krađe u staru porodičnu kuću Ivana Rogića, zamenika direktora Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje, koja se nalazi u ovom zaseoku. Ivan Rogić je za Srnu potvrdio da se desio ovaj incident i objasnio da je nekoliko meštana, inače povratnika, nakon što su čuli neobične zvukove zatekli četvoricu muslimana da provaljuju u njegovu kuću. \"Jedan od onih koji su učestvovali u obijanju kuće potegao je nož prema hrvatskim povratnicima. Došlo je do konflikta nakon čega je jedan od njih udario mog prezimenjaka, Juru Rogića šakom u lice\'\', naveo je Rogić
SDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDPvSDP
Komšo naš čovjek, sa Komšom dp pobjede.
Komšiću legendo !!!!
Glasaću za Željka Komšića Ne valja vam naslov,...Nije Komšo, Zlatni ljiljan OBIŠAO=ZAOBIŠAO pultove SDP-a, nego ih je posjetio!
Ima moj glas, ne zbog ovoga striktno,nema to veze, nego zbog cetverogodisnjeg rada!
VIDI MU GLAVE I NIJE GA SRAMOTA IZ KUCE IZAC
Moj glas ide za Zeljka Komsica ALI U QRCU