Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podnesi tužbu i gotovo !
Nemoguće da ovaj ima zlatni ljiljan! Pa šuti na ubijanje Memića, ubijanje građana od strane ilegalnih migranata, šuti u vezi gušenja i oboljevanja građana u najzagadjenijem gradu na svijetu... Al u vezi ikona, zastava je ekspert!!! Kakva pudlica ubleharska, odvratna! Fuj 🤮
Onda popiše po jednu pa razguliše, moj Sejdo nikad bliže onima koje predstavljaš, a nisi bio među njima, već si se uputio svom vjernom biračkom tijelu koje za te glasuje samo za predsjedništvo naroda čiji nisu pripadnici, vi rušite BiH!
Nisi mi tako pricao kad su respiratori u pitanju,cak sto vise nisi se ni javljao mjesec dana,lutka na koncu si ti ali puknut ce i konac vrlo brzo.
De ne budite smijesni, kradu svaki dan pa niko ne zavrsi u zatvoru
Što toliko napadate čovjeka. Nije namjerno.
Men's'cini da klix cijeni misljenje ovog trenutacno najnevaznijeg lika u bih ...
Predstavik katoličkog življa u Bosni odbio je da se sastane sa nekim ministrom iz Rusije, zivkaju ga Lavrov.
Kopija ,samo ga sramota priznati
Bruka je kad ne dodjes na obostrano planirani susret sa predstavnikom svjetske sile bez da si to najavio. Sto se tice ikone ti bi slao nekoga u zatvor bez ikakve istrage. Ti si jedan sarlatan koji prevarom sjedi tu gdje sjedi i svojim glupim potezima i populizmom se dodvoravas dijelu Bosnjaka koji te je tu postavio samo da bi napakostili Hrvatima i Srbima.
Komsic je pun teatralnih izjava zna on sta bosnjak voli cut...
Mile je to svjesno i sa po istom dao. Za njega je zločin i mnogo većih razmjera od krađe potpuno legitiman čin. Neka vidi EU kakva ih opasnost čeka kada mu Putin naredi da ugrozi neku evropsku državu. Ovo je pečat na dokaz da Mile do terorističkih razmjera opasan po EU i SAD.
@BHRE sa ponosom
Hrvat pravoslavac Komsic zna🤣
To Zelja kralju . Samo po zakonu 👍💪
Sad sam bolje pogledao. Ovo je ikona koju je Rus Germogen, patrijarh Hrvatske Pravoslavne Crkve, donio u ZG 1942. Dodo uredno vratio Rusima.
Zeljko Komsic je jedan od rijetkih politicara koji nije kompromitovan zbog kriminala.Nije savrsen i idealan kao sto niko nije od nas ali zato se pokazao nas zlatni ljiljan kada je bilo najteze za vrijeme agresije nad BiH.
Zeljko Komsic je jedan od rijetkih politicara koji nije kompromitovan zbog kriminala.Nije savrsen i idealan kao sto niko nije od nas ali zato se pokazao nas zlatni ljiljan kada je bilo najteze za vrijeme agresije nad BiH.