Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Javnost će moći da vidi dokument. Nije uredu da cirkulira po javnosti, a da nije upućen u sjedište NATO-a u Briselu." - Gospodine Komšiću, nije u redu da šaljet tako bitne stvar bez da prethodno narod upoznate. To je naš problem. Vi sve radite na svoju ruku, odlučujete o budućnosti naroda bez da ga bilo šta pitate. Ranije sam drugačije mišljenje o Vama ali vidim da se skoro pa ne razlikujete od drugih političara. To je baš žalosno.
@ledeny ... ovaj komšić iskače iz paštete sa svojim glupostima. de ti cvrcni jednu rakicu.
Alo pa cekaj. Juce izjavio General OSBiH da smo vec od Decembra 2018 u MAP. I ti i Bakir ste obecali prvo ANP pa onda imenovanje VM. A sad ide najprije VM pa onda nesto sto se zove Program reformi koji jos nije poslan u Brisel nego ga novo VM mora usvojit. Hajde molim te.
SDA botovi ne brukajte se vise. Ovi nasi su nas opet izdali.
Ako NATO kaže da trewba poslati još i ANP, isti si izdajnik kao i riđobradi.
e volio bih vidjeti, kako će BiH bez pristanka RS-a ući u nato, to bi baš volio vidjeti,....ako se to dogodi na vjećitoj vatri ću javno svoja jaja opaliti.....
komšiću ljiljanu uvehli, izabran glasovima islamista,.... između tebe i mućka pokvarenog nema nikakve razlike....samo znaj da nićija nije do zore gorila.
ovaj komčić iskače iz paštete sa svojim glupostima. de ti cvrcni jednu rakicu.
I ovaj Komisic poceo puno pricat a nista ne kazat.......
Željko ljubim ti ruke pozlaćene ! NATO ❤️ Narode ugodna večer !
@gooUser1574183870 ....poliži mu pakšu i prepucij....
...bolje bi bilo da imate daMu i da na sve one nebuloze koje se forsiraju tipa republicka civilna zastita, repiblicki zavod, itd reagujete i jasno i glasno kazete da nisu republicke nego entitetske...nije mala stvar poturati naziv republika i republicke kada je to entitet sa nazivom RS...Zasto uporno sutute o ovome? Zasto ne reagujete?
Ja neznam jel ovaj lik ikom simpatican? Totalno nebitan i bez apsolutno nikakvog uticaja. Totalna sprdnja smo od drzave
Hahahajahaha
Gledaj ovog grdnog kepeca, Covic je lopina al barem liči na nešto ovog ni majka ne voli vidjet
Gledaj kako su složni sad niko nista ne govori, ne iznosi ... Hahahaa Treba ih tuziti za skrivanje budućnosti naroda..
Došlo vrijeme da se Bošnjaci svete, sve pravoslavne crkve u oblake lete. Nema više Cara, Putina i Klinte, da te opet od Bošnjaka štite.
Hrvat Zeljko Komsic bi trebao otici u selo Brisevo kod Prijedora gdje su Srbi svirepo ubili 62 Hrvata. To selo Brisevo nikada HDZ niti njegovi botovi na internetu ne spominju. Spominju se nekakve Buhine kuce, Krizancevo selo, a cak je njima i Alija kriv za Ravno a ne JNA. Komsic mora stalno spominjati srpske zlocine nad Hrvatima u BiH i masovno to potencirati kako bi se razbila koalicija Dodik - Covic. Za Covica ne postoji Brisevo kao ni biskup Franjo Komarica kojeg Dodik napada redovno
@Counterforce A sto ti hoces da sijes mrznju izmedu dva naroda koja su napokon nekog mira nasli i pokazali da mogu saradivat nakon svega, ste ga zato birali? Podmukli smrade Bog sve vidi.
@Counterforce Čuj "nekakve" Buhine kuce, Krizancevo selo... Inače sam suzdržan i smiren ali stvarno dižeš živce, đubre jedno
Prepričaj ga narodu Komšiću, ako ti već nedaju da ga izneseš iz prostorija Predsjedništva a snage nemaš da ga otmeš. Hajde ako si narodski kandidat, udovolji narodu, traže te da vide kakve su to konstrukcije u dokumentu korištene!