Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili lazes ili ti sastanci sluze samo da od poreznih obveznika naplatite rucak. Pa vi da se sastajete u januaru 1943 nebi pricali o WW2 koji se vodi okolo nego o problemima pingvina na Madagaskaru. Sta se sastajete ako necete pricati o problemima.
Hrvati su predali teritoriju NATO paktu, sve je ostalo suplja. Bosanci su jedini u regiji koji imaju Evropsko porijeklo i Evropske vrijednosti. Srbi ce izgubiti rat protiv demokratskih vrijednosti Evrope i USA.
Probosanstvo je postalo kao u jugi prosrpstvo u yugi želja dominacije većine nad manjinama. Znamo kako je završilo. Sto prije ode Komso, stvari će krenuti na bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa sto je onda dolazio?🤔
Komsic ucestvuje skupa sa Bakirom Zivkovicem u zamajavanju ovog naroda. Naravno da Schmidt, a ni Palmer nece nametnuti Izborni zakon. Oni su tu samo da svi skupa zamajavaju narod, da propadnu pregovori, a onda da IZBORNI ZAKON nametne Schmidt, koji je zbog toga i doveden. Da katolicki Srbi dobiju neku vrstu entiteta, a mi Fildzan. Zato se pravi ova halabuka, i ratna psihoza. Da Zivkovici prodaju jos koji komad Bosne
Znati ćeš nakon sastanka sa Dodikom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KUKAVICJE JAJE KAKO TE NIJE SRAMOTA DA GLUMIS HRVATSKOG PREDSTAVNIKA
Nemoj tako o svom preCjedniku, ima vas samo 9% morate biti svi ujedinjeni
Samo domaceg vina .... i lagano mahalska .... 🤧
Koja budala ponavlja Probosanska strana Koja je to strana Od kojeg naroda, narodnosti, kojeg grada,
To je ona strana sto je pritiv aparthejda, tj. protiv vladavine manjine nad vecinom, sto je za evropske demokratske principe vladavine vecine.
Ovaj više i ne postoji. Izborni zakon je već donešen pa se i ne razgovara više o tome. To muljanje sa dejtonskim sporazumom je dovelo do svih ovih problema. Bakir je zadnjih godina pokušao preuzeti FBiH i aranžirati se sa Srbijom. Onda su SAD i EU donijele zakon o negirnaju da prekinu SDA ljubav prema Srbiji. Tako da Bakir sad ne zna dalje i ide na mala vrata opet u Zagreb. Jer FBiH ne može preživjeti ili bez Srbije ili bez Hrvatske.
Covic je bio u ruskoh dumi i strasno se slizao sa rusijom, to ce ga kostati od Amerike.
najnovijiprofil2020g@ koebe Čovića. Šta on ima sa izbornim zakonom. I sa pravom Hrvata birati svog predstavika.
Pa niste se morali ni sastajati kad nista niste pricali. Ili je Escobar vidio da si mahmuran pa te nije jarcao. Ali ja mislim da sve LAZES.
Bolan Pablo neznas ti Dodika, on ti je veci mafijas od tebe :-)
Koga sta boli, boli😁😁
Kad vidim da ga ovi hdz smradovi pljuju Komsic mi postaje omiljeni lik, samo gazi fasiste majstore, pisaj ih
On ako pisa po kome onda je to definitivno po bolesnjacima🤣
@mcqueen ma dusa slatka sto si mi zabrinut za Bosnu
cuj susret sa eskobarom, ko da gledam neki los amercki akcijski film sa tonama koke mjesto radnje -na kolumbijskoj granici
Nece krst na krst vazda bilo
Bori se za 36.000€ godišnjih primanja te besplatna putovanja, alkohol....žderačinu u najmodernijem parlamentu u Europi, onaj u Sarajevu kako je nedavno izjavio Schmidt
Dokle došla Bosna kad je Sejdo vođa probosnaskih snaga, koji sve druge naziva antibosanskim snagama. I od toga lijepo živi, a i dosta pije na račun toga.
Samo Prohercegovačke stranke bosna je hercegovačka pokrajina
Zeljko dali si Pablu rekao dami zavrsi kilogram kokaina sto je obecao.
Bosanskim muslimanima neko stvarno mora objasniti da “probosansko” moze biti i nesto nije vama po volji i sto se ne slaze sa vama, a radi u korist BiH. E sa dto sto vi vidite uporno i agresivno samo svoju viziju BiH a druge sikanirate, e to je problem. To je onda probosnjacka BiH u velikomuslimanska teznja za dominacijom koja vodi ka totalnom raspadu nesrecne bejha.
Jeli te pitao Escobar sto te zovu SEJDO BAJRAMOVIC?